69894 healthHealth, Food & Technology

We staan aan de vooravond van een Tech revolutie in Food. Cross-overs tussen voeding, technologie en big data versnellen innovatie op het gebied van duurzame, veilige en gezonde voeding.

Health, Food & Technology (HFT) gaat in op actuele technologische ontwikkelingen, toepassingen en kansen om voeding en zorg te verbinden. Doel is om innovators uit IT, food en zorg samen te brengen.

 

Bekijk het programma Reserveer vast uw plaats!


 

 

Van de makers van Mobile Healthcare

 


Doel van het Health, Food & Technology Event

Tijdens deze dag laten we voorbeelden zien van organisaties die van (alledaagse) data, waardevolle kennis maken op het gebied van gezondheid en nieuwe technieken toepassen. Ook besteden we aandacht aan technologie-investeerders die via toepassingen ook de foodmarkt betreden.

Het Health, Food & Technology Event wordt een jaarlijks terugkerend platform!


Thema's van Health, Food & Technology

De thema’s van het congres Health Food & Technology zijn:

1. Technologie / data
  • Verkrijgen eerlijke voedingsinformatie en invloed op gezondheid
  • Impact data op onderzoek naar voeding, gezondheid en gedrag
  • Snel inzicht in persoonlijke waarden door revolutie in technologie
2. Gepersonaliseerde voeding
  • Combinatie data en kennis maakt voedingsadvies nog persoonlijker
  • Fysieke gesteldheid en sociale omgeving bepalend voor voedingskeuze
  • Gezonde leefstijl individu logisch gevolg van integratie apps en wearables 
3. Verandering van gedrag en verandering van de omgeving
  • Creëren bewustwording hele keten op verantwoording gezonde keuze
  • Mindset individu en omgeving cruciaal voor verandering  
  • Empower het individu in juiste keuze gezond gedrag

Download de congresbrochure


Sprekers

Menrike van Menkveld

Manager Alliantie Voeding, Gelderse Vallei

Emely de Vet

Professor Health Communication and Behavior Change, Wageningen Universiteit

Egge van der Poel

Academic director programma waardecreatie met big data analytics, TIAS School for Business and Society en clinical data scientist bij Erasmus MC

Wouter van der Kam

Raad van Bestuur, Zaans Medisch Centrum

Bekijk alle sprekers



Gratis boek voor alle deelnemers

Alle deelnemers aan het Health, Food & Technology event ontvangen gratis het boek 'Briljante business modellen in food' van Jeroen Kemperman, Jeroen Geelhoed en Jennifer op 't Hoog.

 

Inschrijven


Official host

Partners 2017

                                       


Contact

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het congres Health, Food & Technology?
Neem dan contact op met onze congresadviseur

Suzanne van Kol
Tel: 040 – 2 972 797
E-mail: s.van.kol@sbo.nl

Op Health, Food & Technology ontmoet u innovators uit de IT, food en zorg. Hieronder vindt u het programma óf download hiernaast de congresbrochure!

Download

Voor een compleet overzicht van het programma raden wij u aan de brochure te downloaden

Download (PDF)
9.00 uur |  Ontvangst @ Health, Food & Technology court

De expo biedt een podium voor innovatieve bedrijven uit de foodketen. De innovatiemarkt presenteert de meest innovatieve creatieve ideeën op het gebied van Health, Food & Technology. 

 

9.30 uur | Opening

Opening en welkom door Norbert Hoogers, Divisie Voorzitter, Zilveren Kruis

 

9.40 uur | Verleiden tot gezond gedrag
  • Hoe maken we keuzes voor voeding?
  • Wat is er veranderd in de omgeving?
  • Wat kunnen we eraan doen?
  • Welke interventies (nudging) kunnen we toepassen? 

Door: Prof. Dr. Emely de Vet, gespecialiseerd in Gezondheidscommunicatie, Wageningen Universiteit & Research

Sneak preview video van Emely de Vet: Hoe voorkomen we dat we weer een hele zak chips leeg eten?

 

 

 

10.00 uur | Voeding en gezondheid; een digitale verbinding?
  • Beleid rond voeding en gezondheid; voor de gehele bevolking maar ook steeds meer het individu
  • Productaanbod, omgeving en consumenteninformatie; twee componenten om de consument te geleiden naar een gezondere keuze
  • Ontwikkelingen rond voeding; preventie en zorg (gezondheid, overgewicht, chronische ziekten)

Door: Henk Reinen, MT lid directie Voeding, Gezondheidsbescherming en Preventie (VGP), Ministerie VWS

 

10.20 uur | Voeding top of mind bij managers, bestuurders en directie van zorginstellingen

Ziekenhuis Gelderse Vallei, het nr. 1 voedingsziekenhuis van Nederland, richt zich op het verbeteren van gezondheid en kwaliteit van leven door te sturen op optimale voeding tijdens opname en in de transmurale zorg van haar patiënten. Hoe krijgen de speerpunten van het ziekenhuis ‘Voeding & Bewegen’, ‘Topsport & Sport’ draagvlak, vorm en inhoud?

Door: Tom van Loenhout, Cardioloog Ziekenhuis Gelderse Vallei en Voorzitter Alliantie Voeding in de Zorg

 

10.40 uur: Pauze @ Health, Food & Technology court

 
11.10 uur | Setting the table

Interview door dagvoorzitter Philip Idenburg, managing partner bebright, met het volgende panel van experts:

  • ZORG | Dr. Miranda Ernst, Oncoloog Chirurg, Alexander Monro Ziekenhuis
  • BIG DATA/ICT | Nicky Hekster, Technical Leader Healthcare and Lifescience, IBM Benelux
  • OVERHEID | Henk Reinen, Portefeuillehouder Voeding, Gezond Gedrag, Tabak, Kennis en Onderzoek van de directie Voeding, Gezondheidsbescherming en Preventie, Ministerie van VWS
  • ZORGVERZEKERAAR | Jeroen Kemperman, Manager Strategie & Business Development, Zilveren Kruis
  • VOEDING | Prof. Ellen Kampman, Leerstoelhouder Voeding en Ziekte, Wageningen Universiteit & Research
  • PRODUCENT | Fred Bergmans, Co-founder, Carezzo Nutrition bv

 

12.00 uur | Breakout sessies

Tijdens een breakout sessie deelt een van onze experts zijn inhoudelijke kennis, case en/of visie over diverse onderwerpen.

12:00 uur – 12:35 uur:  Ronde 1

12:35 uur – 13:30 uur:  Healthy food & bites @ Health, Food & Technology court
13:30 uur - 14:15 uur:  Plenair

14:15 uur – 14:50 uur:  Ronde 2
15:00 uur – 15:35 uur:  Ronde 3

 


12:00
1. Productdifferentiatie met IBM’s Watson computer

Hoe kan men specifieke voeding voor specifieke doelgroepen maken? Met IBM’s Watson Computer kunnen de ingevoerde medische gegevens van de patiënt worden gecombineerd met informatie uit miljoenen pagina’s medische tijdschriften, tekstboeken en behandelrichtlijnen. Geen enkel mens is in staat om de enorme hoeveelheid informatie te doorzoeken die een computer als Watson binnen enkele seconden scant. Deze technologie heeft de potentie om niet alleen een dieet op maat te maken, maar ook personen een beter levensstijladvies te geven. Ter inspiratie zal het voorbeeld van cardiale patiënten worden behandeld.
Dr. Nicky Hekster, EMEA Technical Sales, IBM Watson Health
Prof. dr. Leonard Hofstra, Cardioloog, Cardiologie Centra Nederland, en bijzonder hoogleraar, VUmc


2. Hoe test je gezondheidseffecten van voedingsconcepten
  • Wat komt er kijken bij het testen van gezondheidseffecten van voedingsconcepten?
  • Welke modellen kun je hiervoor gebruiken?
  • Hoe identificeer je goede biomarkers?
Raymond Pieters, Projectleider en Laura M’Rabet, Projectmanager, SIA RAAK Project Diagrams, Hogeschool Utrecht & iLab
3. Voeding op maat in de zorgpraktijk
Alliantie Voeding in de Zorg is al tien jaar actief in onderzoek, innovatie en toepassing om met goede voeding en bewegen de gezondheid van patiënten te bevorderen.
  • Resultaten van voedingsadvies voor, tijdens en na behandeling
  • Naar meer toepasbare kennis en effectieve tools voor preventie in de zorg en thuis
  • Multidisciplinair samenwerken en uitrollen
Ir. Menrike Menkveld-Beukers, Manager, Alliantie Voeding in de Zorg, en dr. Michiel Balvers, onderzoeker, Ziekenhuis Gelderse Vallei en Wageningen Universiteit
4. Integrale gezondheidszorg en uitdagingen van complementaire zorg (o.a. voeding)
Alliantie Voeding in de Zorg is al tien jaar actief in onderzoek, innovatie en toepassing om met goede voeding en bewegen de gezondheid van patiënten te bevorderen.
  • Wat is integrale gezondheidszorg?
  • Resultaten pilot voedingsconsult bij borstkankerpatiënten
  • Vormen en uitdagingen van complementaire zorg (o.a. voeding):
    1. Hoe kom je tot gepersonaliseerd advies?
    2. Hoe krijg je de patiënt gemotiveerd?
    3. Welke zorg is verzekerd?
Dr. Miranda Ernst, Oncoloog Chirurg, Alexander Monro Ziekenhuis
5. Van wetenschap naar oplossing
  • Een project met Wageningen Universiteit en Ziekenhuis Gelderse Vallei
  • Wetenschappelijk onderzoek en testen in de kwetsbare doelgroepen
  • Impact van verandering in de voedingsstrategie
  • Nieuwe oplossing in de aanpak van ondervoeding
Fred Bergmans, Co-founder, Carezzo Nutrition bv
14:15
1. Betere voeding voor jou
  • De traditionele wijze om gezondheidsvoordelen van voeding aan te tonen bij gezonde mensen is mogelijk niet de juiste aanpak
  • Een gepersonaliseerde benadering kan veel relevanter zijn voor het individu
  • TiFN coördineert een groot project ‘Unravelling the biology behind perceivable benefits’
    – een gepersonaliseerde benadering om relaties te vinden tussen het bloedglucose niveau met fysieke- en mentale prestaties en welzijn in gezonde mensen na interventies door middel van dieet en leefstijl
Rob Beudeker, Thema Directeur Nutrition and Health bij TiFN en Senior Investment Manager bij DSM Venturing
2. Aanpassingen in voeding & leefstijl dragen bij aan de behandeling van chronische ziekten
  • Klachten verminderen door aanpassingen
  • Verplicht onderdeel van de behandeling?
  • Waarom mensen lastig te motiveren zijn om gedrag te veranderen?
Dorien Bax, Reuma patiënt, Vitaal met Reuma
3. Je bent wat je (w)eet!
  • Gezondheidszorg begint met een gezonde organisatie
  • Een gezonde organisatie kan niet zonder vitale medewerkers
  • Vitale medewerkers zorgen voor gezonde zorg
Fenna Eefting, Raad van Bestuur, Revalidatiecentrum
4. Personalised Nutrition and Health, onderzoeksprogramma van TNO en WUR
  • De gezondheidsuitdagingen van deze tijd en de oplossingen van de toekomst
  • De consument van de toekomst maakt zijn éigen keuze op basis van beschikbare data. Hoe verandert dat de wereld
  • Aansluitend: De toekomst van voeding in de zorg ligt in een aanpak op maat. Waar liggen de kansen? Wat is er nodig om dit mogelijk te maken? Denk en praat mee over het opzetten van een concreet onderzoek naar gepersonaliseerde voeding in de zorg.
Nard Clabbers, Senior Business Developer Personalized Nutrition and Health, TNO
5. Briljante Businessmodellen in Health, Food & Technology:
  • Waarom komen echte doorbraken alleen tot stand als het probleem echt acuut en nijpend is?
  • Wat voor businessmodellen hebben de toekomst in gezond, duurzaam, betaalbaar en schaalbare voeding?
  • Wat voor businessmodellen kunnen mensen aan het stuur te zetten van hun eigen vitaliteit en zorgbehandeling?
Jeroen Kemperman, Senior Manager Strategie & Business Development Zilveren Kruis
15:00
1. “Proef de toekomst” van voeding en gezondheid
  • Is het in 2030 heel gewoon om je epigenetisch profiel continu te monitoren?
  • Printen 3D-printers dan voedingssupplementen op maat? En wat kost dat allemaal?
  • Deelnemers worden uitgedaagd hun eigen mening te vormen over het geschetste toekomstbeeld en dragen zo bij aan een brede verkenning van wat mogelijk komen gaat: Verwacht ik dat dit werkelijkheid wordt? Wil ik het? Wat zou er anders kunnen?
Ellen Willemse, Kennis Makelaar, Universiteit van Leiden Luris
2. ‘Mooie maaltijd in de ouderenzorg’: gewoon, gezond, gelukkig
  • Aan tafel vieren we het leven
  • Wie beter eet, wordt sneller beter, blijft vitaler
  • ‘En hoe gaat het thuis?'
Marga Meijer, Directeur Wonen & Services, Opella
3. Slimme voedselinname
  • Beter inzicht in wat, waar en waarom van voedselconsumptie
  • Behoefte aan meer geavanceerde methoden voor voedselinname en de determinanten
  • Het verbeteren van de verzameling van betrouwbaar, toegankelijk en up-to-date data door het ontwikkelen van een flexibel modulair systeem, gebaseerd op de 2-hour recall methodology

In dit project zijn de partners Friesland Campina, Unilever, Danone en Philips betrokken.

Karin Zimmermann, Programmaleider, Food, Nutrition and Health Research Infrastructure (FNH-RI)
4. Goede voeding (voor, tijdens en na behandeling) als onderdeel van het primair proces
  • Vergroten patiënttevredenheid
  • Zelf regie voeren; instrument teruggeven aan de patiënt
  • Ondervoeding eerder in het proces signaleren en behandelen
  • Kwaliteit van leven voor de patiënt verbeteren
Leonie Braskamp, Consultant en verantwoordelijk voor het thema fysieke gezondheid
Jeroen de Lange, Senior Consultant en verantwoordelijk voor Patiënt Journey’s en inrichting zorgpaden, Purpose

In deze ronde is nog steeds de sessie van TNO gaande over Personalised Nutrition and Health, onderzoeksprogramma van TNO en WUR (Zie ronde 2).

13.30 uur | Vitaal met Reuma

Dorien is patiënt en heeft zelf de afgelopen jaren veel geëxperimenteerd met voeding en levensstijl in relatie tot reuma. De afgelopen 2 jaar leeft ze medicijn vrij door de balans in voeding en levensstijl en voelt zich weer vitaal.

Door: Dorien Bax, reuma patiënt en oprichting lifestyle platform, Vitaal met Reuma

 

13.45 uur | Een gezamenlijk klantconcept van Albert Heijn en Zaans Medisch Centrum in Zaandam
  • De strategie van een pas gebouwd ziekenhuis
  • Van ziekenhuis naar beterhuis
  • De ingrediënten voor een gezonde samenwerking van en voor Nederland

Door: Wouter van der Kam, Raad van Bestuur, Zaans Medisch Centrum en Johan de Visser, Manager Sustainable Retailing, Albert Heijn

Lees het interview met Wouter over het innovatieve klantconcept van Zaans Medisch Centrum en Albert Heijn

 

 

14.15 uur: Vervolg break out sessies

15.35 uur: Pauze @ Health, Food & Technology court

 

16.00 uur | Hoe Big Data de zorg ongelijker maakt. En waarom dat goed is.
  • Hoe zorgen de ontdekking van kosmische achtergrondstraling en het higgsdeeltje voor betere zorg?
  • Voor voedsel geldt hetzelfde als voor Big Data: garbage in, garbage out
  • Meer Big Dating in de gezondheidszorg

Door: Egge van der Poel, academic director programma waardecreatie met big data analytics, TIAS School for Business and Society en clinical data scientist bij Erasmus MC

Lees de visie van Egge in het blog: Big Data zorgen voor ongelijke zorg

Sneak preview van Egge van der Poel, Tedx:


 

 

16.30 uur | KEYNOTE: Shift Happens: Langer leven, eerder dood?!

Voedsel en technologie als medicijn voor vooruitgang en welzijn

Door: Ruud Veltenaar, inspirator van transformatie, filosoof, friskijker en bijzonder hoogleraar. Ruud behoort met een gemiddelde score van 9,1 tot de best beoordeelde sprekers in de markt en de inhoudelijke reacties en commenteren zijn louter positief.

Sneak preview video van Ruud Veltenaar: de inspirator van transformatie:

 

16.50 uur: Borrel & healthy bites @ Health, Food & Technology court

 

Download de congresbrochure

Het programma uitprinten? Download de congresbrochure! 

 

Downloaden

Adviesraad

Bij de opzet van dit congres is de adviesraad betrokken, bestaande uit:

  • Laura M'Rabet, iLab Utrecht
  • Chantal Poiesz, Whats your Challenge
  • Natasja van der Leley, Koppert Cress
  • Martijn Rol, Rabobank
  • Menrike Menkveld - Beukers, Gelderse Vallei
  • Theo van Brussel, Foodstep
  • Steffen van Beek, Foodclicks
  • Irene Mommers, Bebright
  • Nard Clabbers, TNO
  • Letteke Boot, Ministerie van VWS
  • Irene Mommers, Bebright
  • Wouter Middel, WMI2Advice
  • Rob Hogervorst, Febo
  • Jeroen Kemperman, Zilveren Kruis
  • Philip Idenburg, Bebright
  • Minke Siemensma, Provincie Noord Brabant
  • Nicky Hekster, IBM
  • Jos van der Wijst, BG advocaten

Uw dagvoorzitter

Philip Idenburg
Managing Partner BeBright & Initiator Diagnose healthcare innovation program

Sprekers

Menrike Menkveld

Manager Alliantie Voeding, Gelderse Vallei

Lees het interview met Menrike over Voeding, gezondheid en technologie

Emely de Vet

Professor Health Communication and Behavior Change, Wageningen Universiteit

Egge van der Poel

Academic director programma waardecreatie met big data analytics, TIAS School for Business and Society en clinical data scientist bij Erasmus MC

Lees de visie van Egge in het blog: Big Data zorgen voor ongelijke zorg

Wouter van der Kam

Raad van Bestuur, Zaans Medisch Centrum

Lees het interview met Wouter over het innovatieve klantconcept van Zaans Medisch Centrum en Albert Heijn



Henk Reinen

MT lid directie Voeding, Gezondheidsbescherming en Preventie (VGP), Ministerie VWS

Nard Clabbers

Senior Business Developer Personalized Nutrition and Health, TNO

Lees het interview met Nard over voedingsadvies op maat op uw mobiel

Dr. Miranda Ernst

Oncoloog chirurg, Alexander Monro Ziekenhuis

Dorien Bax

Patiënt


Ruud Veltenaar

Inspirator van transformatie, filosoof, friskijker en bijzonder hoogleraar

Prof. Ellen Kampman

Leerstoelhouder Voeding en Ziekte Wageningen Universiteit (WUR)

Karin Zimmerman

Smart Food Intake, Food, Nutrition and Health Research Infrastructure (FNH-RI)

Rob Beudeker

Thema directeur Nutrition and Health bij TiFN en Senior Investment Manager bij DSM Venturing


Johan de Visser

Manager Sustainable Retailing, Albert Heijn

Fred Bergmans

Co-founder, Carezzo Nutrition bv

Fenna Eefting

Raad van Bestuur, Revalicatiecentrum Vogellanden

Marga Meijer

Directeur Wonen & Services, Opella


dr. Michiel Balvers

Onderzoeker, Ziekenhuis Gelderse Vallei en Wageningen Universiteit

Lees het interview met Michiel Er is veel te weinig aandacht voor voeding én bewegen in de zorg



Datum en locatie

15 juni 2017

Congrescentrum Achmea Zeist
Handelsweg 2
3707 NH Zeist
Routebeschrijving


Gratis boek voor alle deelnemers

Alle deelnemers aan het Health, Food & Technology event ontvangen gratis het boek 'Briljante business modellen in food' van Jeroen Kemperman, Jeroen Geelhoed en Jennifer op 't Hoog.


Voor wie?

Primaire doelgroep, toegangsprijs €399,-

Health, Food & Technology faciliteert kennisoverdracht, nieuwe business kansen, interactie en samenwerking voor professionals werkzaam in:

  1. Zorginstellingen: Cure, Care, GGZ
  2. Directie en Management van Patiëntenverenigingen: kanker, diabetes, hartfalen
  3. Onderwijs en wetenschap: Universiteit Wageningen, HAS
  4. Overheid

In een van de volgende functies:

  • Functies: C-Level/topmanagers, directie, RvB, artsen, innovatie managers, business analisten, marketing (technology) managers, marketing (intelligence) managers.

Secundaire doelgroep, toegangsprijs €799,- voor:

  1. Food Fabrikanten, zoals: Unilever, Mars, Friesland Campina, Nestlé, Danone.
  2. Food Service (o.a. catering/leveranciers aan zorginstellingen)
  3. Overige doelgroepen

Nieuwsbrief & proefabonnement

 

Exclusief: 40% korting op full-pack abonnement ICT&health

Deelnemers aan Health, Food & Technology hebben de mogelijkheid om exclusief gebruik te maken van de 40% kortingsactie op een full-pack jaarabonnement van het toonaangevende ICT&health.
U betaalt dan slechts € 100 i.p.v. € 168 per jaar. Het abonnement gaat in per 1 juli 2017.


Gratis proefexemplaar VMT 

Voedingsmiddelen, management en technologie. Al ruim 125 jaar hét vakmedium voor de foodprofessional. U kunt nu GRATIS een proefexemplaar van VMT ontvangen, inclusief de e-nieuwsbrief.


Gratis proefexemplaar Voeding Nu

Al ruim 75 jaar hét vakmedium over voedsel, voeding en gezondheid. U kunt nu GRATIS een proefexemplaar van Voeding Nu ontvangen, inclusief de e-nieuwsbrief.

U kunt bovenstaande via het inschrijfformulier aanvragen


Contact

Marloes Hogervorst
Programma Manager

Floor Jentjes
Project Coördinator

Igor Dirkx
Sr. Projectmanager
040 - 2 974 872 / 06 - 29 52 44 28

 


Contact

Meer informatie

Als congresadviseur maak ik deel uit van het ‘Health, Food & Technology’ team. Graag informeer ik u over het event of over de kortingsregeling wanneer u met meerdere collega’s het congres wilt bezoeken.

Heeft u vragen, suggesties of interesse in deelname? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op, ik denk graag met u mee!

Suzanne van Kol
Tel: 040 - 2 972 797
Email: s.van.kol@sbo.nl



Belastingvoordeel

N.B. Betaalt u dit programma (gedeeltelijk) zelf? Maak gebruik van het belastingvoordeel en vraag tot bijna 50% van de studiekosten terug van de Belastingdienst! Meer informatie en tips

Official host

Partners 2017

                                 

 

 

Mis je nèt de verdieping achter het nieuws? Onderbouwing op basis van wetenschappelijk onderzoek? Wat het werkelijk betekent voor jou in de praktijk? Of heb je behoefte ideeën en ervaringen te spiegelen aan branchegenoten? Voeding Nu zorgt daarvoor!

Voeding Nu is het vakmedium op het gebied van voeding en gezondheid. De unieke combinatie van het magazine, de website, de nieuwsbrieven en evenementen maken Voeding Nu tot een autoriteit en volwaardig gesprekspartner voor professionals. De informatie van Voeding Nu is een evenwicht tussen wetenschap en de toepassing ervan in de praktijk en draagt bij aan de meningsvorming in Nederland over voeding en gezondheid. Abonneer je nu op Voeding Nu: www.voedingnu.nl/abonneren


Deel uitmaken van dit unieke event met úw organisatie? 

 

Ontmoetingen en netwerken

De netwerkmarkt op Health Food and Technology Event is bij uitstek de plek om elkaar te ontmoeten. Bent u op zoek naar een oplossing of heeft u expertise in huis die u wilt delen? De netwerkmarkt biedt dé gelegenheid om kennis uit te wisselen en in een rustige en ontspannen setting uw netwerk te vergroten. Dit event biedt een platform om deze hoogwaardige marktspecialisten te ontmoeten.

Ook deelnemen als partner?

Wilt u zelf ook aanwezig zijn op de netwerkmarkt , dan kunt u contact opnemen om vrijblijvend de mogelijkheden door te spreken. Naast aanwezigheid op de netwerkmarkt zijn er ook aanvullende en opvallende profileringsmogelijkheden om uw organisatie marketing, - communicatie,- en PR technisch te presenteren voorafgaande, en tijdens het Health Food and Technology Event. U kunt hierbij denken aan logovermeldingen, advertenties, aanbieden van het ontbijt, de lunch en borrel en andere eye-openers.

Contact

Om te sparren over uw mogelijkheden, of voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Igor Dirkx
Sr Projectmanager
T: 040-2974872 | M: 06-29524428

 

 

Via onderstaande knop kunt u zich veilig, eenvoudig en snel inschrijven voor dit congres. Verzeker u van deelname door op de onderstaande button te klikken.

 

Leg uw deelname vast!
Congres Health, Food & Technology

Brochure Download


Inlogcode: