Veilig leren en elkaar ontmoeten bij SBO

Laatste update 26-11-2021

Onze congressen mogen in ieder geval geplaceerd doorgaan, met een maximum van 1250 gasten per zaal en 1,5 meter afstand. Catering blijft – geplaceerd - ook mogelijk.

Voor onze opleidingen en congressen is een coronatoegangsbewijs nodig: via de CoronaCheck-app

Alle lessen en congressen gaan (geplaceerd) door. Volgens de richtlijnen van het RIVM heb je een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app nodig, we houden 1,5 meter afstand en dragen een mondkapje op plaatsen waar dit nodig is. We informeren je persoonlijk bij eventuele wijzigingen van een opleiding of congres.

Heb je vragen? Staat het antwoord niet bij de meestgestelde vragen hieronder, dan helpt onze klantenservice je graag verder: bel 040 - 29 74 980 of stuur een mail naar klant@sbo.nl

 

Dit zijn onze maatregelen:

Ben je deelnemer aan een klassikale opleidingsdag of congres?

  • Je dient bij binnenkomst een geldig coronatoegangsbewijs te laten zien via de CoronaCheck-app (neem ook je legitimatiebewijs mee).
  • We vragen je nog steeds om een gepaste omgang met andere deelnemers; schud geen handen, was je handen regelmatig en hoest en nies in je elleboog.
  • We zorgen samen met de locatie voor een ruime opzet van de zaal en houden 1,5 meter afstand.
  • Bij corona gerelateerde klachten blijf je helaas thuis (ongeacht of je een bewijs hebt).

We volgen continu de richtlijnen van het RIVM. Is de lesdag of het congres toch niet mogelijk vanwege nieuwe maatregelen? Dan gaan we altijd door: op een ander moment of online. Hierover krijg je persoonlijk bericht.

 

Coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app

Jouw bewijs krijg je op 1 van deze 3 manieren:

  1. een vaccinatiebewijs;
  2. een negatief testbewijs (uitsluitend via testenvoortoegang.nl)
  3. een herstelbewijs.

Het coronatoegangsbewijs maak je gemakkelijk aan in de gratis CoronaCheck App. Je laat je bewijs (in de vorm van een QR-code) scannen bij de ingang van de bijeenkomst.
Lees meer over het coronatoegangsbewijs op de website van de Rijksoverheid »

 

Meest gestelde vragen:

Onze nieuwe standaard voor opleidingen en cursussen: hybride leren

Als organisator van opleidingen en congressen brengen we deelnemers veilig samen om te leren en om te netwerken. Dit doen we door hybride leren, waarbij je klassikale lessen afwisselt met online lessen via Zoom:

  1. Veilig klassikaal leren op de leslocatie door de CoronaCheck-app
  2. Interactief online leren via zoom