Congres Health, Food & Technology

  • Schrijf je in voor 1 oktober en ontvang €100,- korting op je deelnameticket!
  • Met veel innovaties, business kansen en co-creatie
  • Hoor diverse Gamechangers, Koplopers en cases uit de praktijk!

Aanmelden

Gezonder en vitaler leven

  • 1 december 2022
  • Achmea Congrescentrum
  • ,- (excl. btw)
  • Contact

De toekomst van Food & Technology

5e editie: 1 december 2022 in de Achmea Congrescentrum, Zeist


Dat gepersonaliseerd voeding en een gezonde levensstijl de druk op de zorg kunnen verlagen en gezonde jaren opleveren is aangetoond; maar hoe kunnen we een daadwerkelijke gedragsverandering in gang zetten. Hoe  kunnen we met food & technology gaan versnellen en opschalen? En wat zijn de huidige mogelijkheden en nieuwste ontwikkelingen?

Op 1 december wordt kennis & ervaring gedeeld en hoor je Gamechangers, Koplopers en cases uit de praktijk! Schrijf je voor 1 oktober in en profiteer van de vroegboekkorting t.w.v. 100,- korting!

Aanmelden

Met o.a. de volgende topsprekers:

Bianca Rootsaert,
Directeur, Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD)

 

Dr. Guido Camps
Onderzoeker AI & Data Science in Nutrition bij Wageningen University & Research en OnePlanet Research center

Robert Jan Koens
Manager Foodcoach, Jumbo Supermarkten 

 

Bekijke alle sprekers

Innovatie, kansen en co-creatie

Op het Health Food & Technology congres hebben bedrijven, overheden, zorginstellingen en kennisinstituten elkaar ontmoet om te komen tot innovaties, business kansen en co-creatie. Van koplopers hoorde je wat de laatste (technologische) ontwikkelingen & inzichten zijn en ging je samen met andere stakeholders in gesprek.

Naar het programma

Hoor én ontmoet de changemakers en koplopers op gebied van:

  • (datadriven) Personalised Nutrition
  • Data, Technology & Innovatie
  • Publiek-Private samenwerking
  • Business Modellen in voeding & gezondheid
  • Preventie & Duurzame gedragsverandering

Van de makers van: 

Programma Health Food & Technology 2022

 

Download de brochure

 

09:00 – 09:25

Ontvangst met koffie en thee

09:25 – 09:30

OPENING DOOR DE DAGVOORZITTER

Maaike de Vries

Gezondheidswetenschapper


09:30 – 09:45

INTRODUCTIE

Jeroen Kemperman

Senior Manager Strategy & Business Development, Zilveren Kruis


09:45 – 10:10

Keynote speech

10:10 – 10:35

Keynote speech

CONSORTIUM PREVENTIVE HEALTH (ALLIANTE TU/E, WUR, UMC UTRECHT)

Martine van der Mast

Programma Manager Voeding en Gezondheid, WUR


10:35 – 11:05

Keynote interview

“PERSONALISED NUTRITION”

Interview door Maaike de Vries met:

Jovanka Vis

Voedingscentrum


Bianca Rootsaert

NVB


Marian van der Schueren

WUR


11:05 – 11:35

HEALTHY BREAK

11:35 – 13:10

RONDE TAFEL SESSIES

De ronde tafel sessies worden 2 keer gehouden. Onder leiding van een host gaan de deelnemers met elkaar in gesprek over een specifiek onderwerp. De host bepaalt de insteek en de richting van het gesprek. Deelnemers kiezen op de dag uit de verschillende topics en schuiven aan bij een tafel waar plaats is voor circa 10 personen.

  • Ronde 1:     11.25-12.10 uur
  • Ronde 2:    12.15-13.00 uur

  • Awareness & Bewustwording
  • (datadriven) Personalised Nutrition 
  • Data, Technology & Innovatie
  • Publiek-Private samenwerking
  • Business Modellen in voeding & gezondheid
  • Rol van de Overheid
  • Preventie & Duurzame gedragsverandering

  1. Workshop Design Based Research: Opleiden van veranderaars in Food & Health
    Marjan de Boer, Programme leader Masterprogramme Food Systems Innovation &
    Eva Lems, Onderzoeker, Aeres Hogeschool Almere 
     
  2. PACO- Persuasive E-health Agents: oudere volwassenen coachen op verandering van eetgedrag
    Prof. dr. Emiliy de Vet PhD, Wageningen University (genodigd)
     
  3. Healthy Storytelling for eHealth
    Dr. Valentijn Visch, Technische Universiteit Eindhoven 
     
  4. Gamification for Overweight prevention and Active Lifestyle (GOAL)
    Dr. Pieter van Gorp, Eindhoven University of Technology (genodigd)
     
  5. Snackery Street
    Katje Gruijters, Stichting Free your Mind (genodigd)
     
  6. Acht suggsties
    Garmt Dijksterhuis, Psychological Scientist Expertise Leader, WUR 
     
  7. De nieuwe voeding strategie binnen Careyn
    Monique van de Ven
    , Manager Zorg, Careyn (genodigd)
     

13:10 – 14:10

HEALTHY LUNCH

14:10 – 15:50

BREAK OUT SESSIES

De parallelpresentaties worden 1 keer gehouden en gegeven in een kleinere setting waarbij er ruimte is om vragen te stellen en het publiek betrokken kan worden. 

  • Ronde 1:     14.10-14.40 uur
  • Ronde 2:    14.45-15.15 uur
  • Ronde 3:    15.20-15.50 uur

  1. Nieuwste ontwikkeling Jumbo
    Robert Jan Koens, Manager Foodcoach, Jumbo Supermarkten

  2. Gedragsverandering en gezond eten 
    Mirande Groener, Strategisch Adviseur, Zilveren Kruis (genodigd) & spreker namens Actify 

  3.  Nexus Nederland

  4. AI innovaties: Smart Tray
    Dr. Guido Camps, onderzoeker AI & Data Science in Nutrition bij WUR en OnePlanet Research center 

  5. Our Smart Family Buddy
    Régine Steegers-Theunissen, Hoogleraar Periconceptie-Epidemiologie, Erasmus MC Sophia (genodigd)

  6. Voeding Leeft; programma Obese
    Prof. dr. Liesbeth van Rossum, Internist-endocrinoloog, Erasmus MC (genodigd)

  7. Het Jaar van mijn Hartoperatie. Het juiste moment voor een gezonde leefstijl.
  • Digitale prehabilitatie in de Hartchirurgie
  • Hoge prevalentie van behandelbare risicofactoren (roken, overgewicht, etc.)
  • Hoe bereiken we de meest kwetsbare patiënten?

Bart Scheentra, Cardiology Fellow, Maastricht UMC (genodigd)

15:50 – 16:20

HEALTHY BREAK

16:20 – 16:45

Keynote speech

E-LIFESTYLE AS A MEDICINE

Lu Yuan

Associate Professor in Systemic Change, department of Industrial Design (ID), Eindhoven University of Technology


16:45 – 17:10

Keynote speech

PERSONALISED NUTRITION

Britta Renner (genodigd)

Professor Psychological Assessment and Health Psychology, University of Konstanz


17:10 – 18:00

HEALTHY BORREL & BITES

Dagvoorzitter

img-Maaike de Vries
Maaike de Vries

Gezondheidswetenschapper

Sprekers:

img-Jovanka Vis
Jovanka Vis

Voedingscentrum

img-Marjan de Boer
Marjan de Boer

Programme leader Masterprogramme Food Systems Innovation

img-Eva Lems
Eva Lems

Onderzoeker, Aeres Hogeschool Almere

img-Jeroen Kemperman
Jeroen Kemperman

Senior manager Strategy & Business Development Zilveren Kruis Achmea

img-Dr. Valentijn Visch
Dr. Valentijn Visch

Technische Universiteit Eindhoven

img-Robert Jan Koens
Robert Jan Koens

Manager Foodcoach, Jumbo Supermarkten

img-Dr. Guido Camps
Dr. Guido Camps

Onderzoeker AI & Data Science in Nutrition bij WUR en OnePlanet Research center

img-Martine van der Mast
Martine van der Mast

Programme Director Institute 4 Preventive Health of the Alliance between TU/e, WUR, UU and UMCU

img-Nard Clabbers
Nard Clabbers

Lead Foodvalley Position Paper Personalised Nutrition en Chief Science Officer, Happ

img-Garmt Dijksterhuis
Garmt Dijksterhuis

Senior Scientist ‘Food Consumer Behaviour and Perception’, Wageningen Food and Biobased Research en Wageningen University & Research

img-Bianca Rootsaert
Bianca Rootsaert

Directeur, Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD)

img-Marian van der Schueren
Marian van der Schueren

WUR

img-Lu Yuan
Lu Yuan

Associate Professor in Systemic Change, department of Industrial Design (ID), Eindhoven University of Technology

Wie ontmoet je?

Het Health, Food, Technology congres is speciaal ontwikkeld voor diegene die wilt bijdragen aan gezondheid, voeding, technologie en zorg, waaronder:
 
  • Rijk, provincies, gemeenten
  • Ziekenhuizen, zorginstellingen
  • Onderwijs en wetenschap
  • ICT en technologie bedrijven
  • Adviesbureaus
  • Voedingsorganisaties: producenten, retail
  • Gezondheidsorganisaties
  • Farmaceutische organisaties
  • Verzekeraars

Algemene Informatie

 

Datum: 1 december 2022
Tijd: 09.00 - 17.10 uur

Locatie: 
Achmea Congrescentrum
Handelsweg 2 
3707 NH  ZEIST
Tel: +31 30 693 7000

 

Jouw investering

Ticket Ticketprijs Health Food & Technology congres
Tot 1 oktober 2022 € 299,-
Vanaf 1 oktober 2022 € 399,-
Aanmelden

Opleiding op maat

Zou jij samen met jouw collega's één van onze opleidingen willen volgen, maar dan gericht op de eigen organisatie, situatie en wensen? Dan is Incompany zeker interessant! Samen stellen we een programma op en bepalen we datum/data, dagindeling(en) en locatie.

Waarom Incompany

  • De inhoud van deze opleiding wordt afgestemd op jullie organisatie en leerbehoeften
  • Ga met elkaar in gesprek (ook over lastige situaties)
  • De onderlinge betrokkenheid en motivatie stijgen aantoonbaar
  • Er is individuele benadering en ruimte voor persoonlijke vragen
  • Per opleiding wordt gezocht naar de best passende docent(en)
  • Het hele team is in één keer op hetzelfde kennisniveau
  • Planning van de cursus wanneer het jullie uitkomt
  • Mogelijk: individuele coaching on the job om doelen te complementeren

Vragen of meer informatie?

Lees meer over onze Incompany trainingen of neem vrijblijvend contact op met:

Guusje Verhoeven

Adviseur Incompany trainingen
E-mail: guusje.verhoeven@sbo.nl
Tel: +31 40 29 74 980

Bence Berki

Adviseur Incompany trainingen
E-mail: bence.berki@sbo.nl
Tel: +31 40 29 74 980

Download brochure

Onze privacy-policy

Partners:


Partner worden van Health Food & Technology?

Maak deel uit van dit unieke event met je organisatie

Wil je zelf ook aanwezig zijn dan kun je contact opnemen om vrijblijvend de mogelijkheden door te spreken. Er zijn diverse en opvallende profileringsmogelijkheden om je organisatie marketing, - communicatie,- en PR technisch te presenteren voorafgaande, en tijdens het congres Health Food & Technology. Je kun hierbij denken aan logovermeldingen, advertenties, aanbieden van het ontbijt, de lunch en borrel en andere eye-openers.

Contact

Om te sparren over je mogelijkheden, of voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Igor Dirkx
Business Leader Healthcare
M: 06-29524428

Via onderstaande knop kun je veilig, eenvoudig en snel inschrijven. Verzeker jezelf van deelname door op de onderstaande button te klikken.

 

Leg je deelname vast!
Veilig betalen

Persoonlijk advies nodig?

Wil je meer inhoudelijke informatie? 
Neem vrijblijvend contact op met mij.

040 - 297 27 40 nicole.vonk@sbo.nl

Productaanbod