- 1 december 2022
- Achmea Congrescentrum
- ,- (excl. btw)
- Contact
De toekomst van Food & Technology
5e editie: 1 december 2022 in de Achmea Congrescentrum, Zeist
Dat gepersonaliseerd voeding en een gezonde levensstijl de druk op de zorg kunnen verlagen en gezonde jaren opleveren is aangetoond; maar hoe kunnen we een daadwerkelijke gedragsverandering in gang zetten. Hoe kunnen we met food & technology gaan versnellen en opschalen? En wat zijn de huidige mogelijkheden en nieuwste ontwikkelingen?
Op 1 december wordt kennis & ervaring gedeeld en hoor je Gamechangers, Koplopers en cases uit de praktijk! Schrijf je voor 1 oktober in en profiteer van de vroegboekkorting t.w.v. 100,- korting!

Met o.a. de volgende topsprekers:
Bianca Rootsaert,
Directeur, Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD)
Dr. Guido Camps
Onderzoeker AI & Data Science in Nutrition bij Wageningen University & Research en OnePlanet Research center
Robert Jan Koens
Manager Foodcoach, Jumbo Supermarkten
Innovatie, kansen en co-creatie
Op het Health Food & Technology congres hebben bedrijven, overheden, zorginstellingen en kennisinstituten elkaar ontmoet om te komen tot innovaties, business kansen en co-creatie. Van koplopers hoorde je wat de laatste (technologische) ontwikkelingen & inzichten zijn en ging je samen met andere stakeholders in gesprek.
Naar het programmaHoor én ontmoet de changemakers en koplopers op gebied van:
- (datadriven) Personalised Nutrition
- Data, Technology & Innovatie
- Publiek-Private samenwerking
- Business Modellen in voeding & gezondheid
- Preventie & Duurzame gedragsverandering

Programma Health Food & Technology 2022
09:00 – 09:25
Ontvangst met koffie en thee
09:25 – 09:30
OPENING DOOR DE DAGVOORZITTER

Maaike de Vries
Gezondheidswetenschapper
09:30 – 09:45
INTRODUCTIE

Jeroen Kemperman
Senior Manager Strategy & Business Development, Zilveren Kruis
09:45 – 10:10
Keynote speech
10:10 – 10:35
Keynote speech
CONSORTIUM PREVENTIVE HEALTH (ALLIANTE TU/E, WUR, UMC UTRECHT)

Martine van der Mast
Programma Manager Voeding en Gezondheid, WUR
10:35 – 11:05
Keynote interview
“PERSONALISED NUTRITION”
Interview door Maaike de Vries met:

Jovanka Vis
Voedingscentrum

Bianca Rootsaert
NVB

Marian van der Schueren
WUR
11:05 – 11:35
HEALTHY BREAK
11:35 – 13:10
RONDE TAFEL SESSIES
De ronde tafel sessies worden 2 keer gehouden. Onder leiding van een host gaan de deelnemers met elkaar in gesprek over een specifiek onderwerp. De host bepaalt de insteek en de richting van het gesprek. Deelnemers kiezen op de dag uit de verschillende topics en schuiven aan bij een tafel waar plaats is voor circa 10 personen.
- Ronde 1: 11.25-12.10 uur
- Ronde 2: 12.15-13.00 uur
- Awareness & Bewustwording
- (datadriven) Personalised Nutrition
- Data, Technology & Innovatie
- Publiek-Private samenwerking
- Business Modellen in voeding & gezondheid
- Rol van de Overheid
- Preventie & Duurzame gedragsverandering
- Workshop Design Based Research: Opleiden van veranderaars in Food & Health
Marjan de Boer, Programme leader Masterprogramme Food Systems Innovation &
Eva Lems, Onderzoeker, Aeres Hogeschool Almere
- PACO- Persuasive E-health Agents: oudere volwassenen coachen op verandering van eetgedrag
Prof. dr. Emiliy de Vet PhD, Wageningen University (genodigd)
- Healthy Storytelling for eHealth
Dr. Valentijn Visch, Technische Universiteit Eindhoven
- Gamification for Overweight prevention and Active Lifestyle (GOAL)
Dr. Pieter van Gorp, Eindhoven University of Technology (genodigd)
- Snackery Street
Katje Gruijters, Stichting Free your Mind (genodigd)
- Acht suggsties
Garmt Dijksterhuis, Psychological Scientist Expertise Leader, WUR
- De nieuwe voeding strategie binnen Careyn
Monique van de Ven, Manager Zorg, Careyn (genodigd)
13:10 – 14:10
HEALTHY LUNCH
14:10 – 15:50
BREAK OUT SESSIES
De parallelpresentaties worden 1 keer gehouden en gegeven in een kleinere setting waarbij er ruimte is om vragen te stellen en het publiek betrokken kan worden.
- Ronde 1: 14.10-14.40 uur
- Ronde 2: 14.45-15.15 uur
- Ronde 3: 15.20-15.50 uur
-
Nieuwste ontwikkeling Jumbo
Robert Jan Koens, Manager Foodcoach, Jumbo Supermarkten -
Gedragsverandering en gezond eten
Mirande Groener, Strategisch Adviseur, Zilveren Kruis (genodigd) & spreker namens Actify -
Nexus Nederland
-
AI innovaties: Smart Tray
Dr. Guido Camps, onderzoeker AI & Data Science in Nutrition bij WUR en OnePlanet Research center -
Our Smart Family Buddy
Régine Steegers-Theunissen, Hoogleraar Periconceptie-Epidemiologie, Erasmus MC Sophia (genodigd) -
Voeding Leeft; programma Obese
Prof. dr. Liesbeth van Rossum, Internist-endocrinoloog, Erasmus MC (genodigd) - Het Jaar van mijn Hartoperatie. Het juiste moment voor een gezonde leefstijl.
- Digitale prehabilitatie in de Hartchirurgie
- Hoge prevalentie van behandelbare risicofactoren (roken, overgewicht, etc.)
- Hoe bereiken we de meest kwetsbare patiënten?
Bart Scheentra, Cardiology Fellow, Maastricht UMC (genodigd)
15:50 – 16:20
HEALTHY BREAK
16:20 – 16:45
Keynote speech
E-LIFESTYLE AS A MEDICINE

Lu Yuan
Associate Professor in Systemic Change, department of Industrial Design (ID), Eindhoven University of Technology
16:45 – 17:10
Keynote speech
PERSONALISED NUTRITION

Britta Renner (genodigd)
Professor Psychological Assessment and Health Psychology, University of Konstanz
17:10 – 18:00
HEALTHY BORREL & BITES
Dagvoorzitter

Maaike de Vries
Gezondheidswetenschapper
Sprekers:

Jovanka Vis
Voedingscentrum

Marjan de Boer
Programme leader Masterprogramme Food Systems Innovation

Eva Lems
Onderzoeker, Aeres Hogeschool Almere

Jeroen Kemperman
Senior manager Strategy & Business Development Zilveren Kruis Achmea

Dr. Valentijn Visch
Technische Universiteit Eindhoven

Robert Jan Koens
Manager Foodcoach, Jumbo Supermarkten

Dr. Guido Camps
Onderzoeker AI & Data Science in Nutrition bij WUR en OnePlanet Research center

Martine van der Mast
Programme Director Institute 4 Preventive Health of the Alliance between TU/e, WUR, UU and UMCU

Nard Clabbers
Lead Foodvalley Position Paper Personalised Nutrition en Chief Science Officer, Happ

Garmt Dijksterhuis
Senior Scientist ‘Food Consumer Behaviour and Perception’, Wageningen Food and Biobased Research en Wageningen University & Research

Bianca Rootsaert
Directeur, Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD)

Marian van der Schueren
WUR

Lu Yuan
Associate Professor in Systemic Change, department of Industrial Design (ID), Eindhoven University of Technology
Het programma is momenteel in ontwikkeling. Heb je ideeën of wil je bijdragen? Laat het dan weten aan Lotte van Dun, Programmamanager of Igor Dirkx, Business Leader Healthcare
Wie ontmoet je?
- Rijk, provincies, gemeenten
- Ziekenhuizen, zorginstellingen
- Onderwijs en wetenschap
- ICT en technologie bedrijven
- Adviesbureaus
- Voedingsorganisaties: producenten, retail
- Gezondheidsorganisaties
- Farmaceutische organisaties
- Verzekeraars
Algemene Informatie
Datum: 1 december 2022
Tijd: 09.00 - 17.10 uur
Locatie:
Achmea Congrescentrum
Handelsweg 2
3707 NH ZEIST
Tel: +31 30 693 7000

Jouw investering
Ticket | Ticketprijs Health Food & Technology congres |
---|---|
Tot 1 oktober 2022 | € 299,- |
Vanaf 1 oktober 2022 | € 399,- |
Opleiding op maat
Zou jij samen met jouw collega's één van onze opleidingen willen volgen, maar dan gericht op de eigen organisatie, situatie en wensen? Dan is Incompany zeker interessant! Samen stellen we een programma op en bepalen we datum/data, dagindeling(en) en locatie.
Waarom Incompany
- De inhoud van deze opleiding wordt afgestemd op jullie organisatie en leerbehoeften
- Ga met elkaar in gesprek (ook over lastige situaties)
- De onderlinge betrokkenheid en motivatie stijgen aantoonbaar
- Er is individuele benadering en ruimte voor persoonlijke vragen
- Per opleiding wordt gezocht naar de best passende docent(en)
- Het hele team is in één keer op hetzelfde kennisniveau
- Planning van de cursus wanneer het jullie uitkomt
- Mogelijk: individuele coaching on the job om doelen te complementeren
Vragen of meer informatie?
Lees meer over onze Incompany trainingen of neem vrijblijvend contact op met:

Guusje Verhoeven
Adviseur Incompany trainingen
E-mail:
guusje.verhoeven@sbo.nl
Tel:
+31 40 29 74 980

Bence Berki
Adviseur Incompany trainingen
E-mail:
bence.berki@sbo.nl
Tel:
+31 40 29 74 980
Partners:
Partner worden van Health Food & Technology?
Maak deel uit van dit unieke event met je organisatie
Wil je zelf ook aanwezig zijn dan kun je contact opnemen om vrijblijvend de mogelijkheden door te spreken. Er zijn diverse en opvallende profileringsmogelijkheden om je organisatie marketing, - communicatie,- en PR technisch te presenteren voorafgaande, en tijdens het congres Health Food & Technology. Je kun hierbij denken aan logovermeldingen, advertenties, aanbieden van het ontbijt, de lunch en borrel en andere eye-openers.
Contact
Om te sparren over je mogelijkheden, of voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Igor Dirkx
Business Leader Healthcare
M: 06-29524428
Inschrijven
Via onderstaande knop kun je veilig, eenvoudig en snel inschrijven. Verzeker jezelf van deelname door op de onderstaande button te klikken.
Leg je deelname vast!


Persoonlijk advies nodig?
Wil je meer inhoudelijke informatie?
Neem vrijblijvend contact op met mij.