Break Out Sessies 

 

Een kwart van je collega’s is niet fit en te weinig productief (vinden ze zelf). 
Hoe behaal je duurzame winst met Health? 

Goed personeel staat in de top 3 uitdagingen voor werkgevers in de komende jaren. Hoe kunnen we met Health Challenges (met hoogwaardige coaching en feedback) snel grote verbeteringen bereiken, waaronder 4 weken meer productiviteit per persoon per jaar. Hoe we zorgen voor duurzame winst (tot tien jaar follow up) met digitale en persoonlijke ondersteuning. Met ‘best practices’ uit de wetenschap en coachingspraktijk en inzicht in wat de data van > 10.000 coachees ons leren.

Luuk Simons, Oprichter Health Coach Programma


“Personalized Health Care” by “Blended Care”

Dr. Manon van den Berg, Themaleider voeding/diëtist/wetenschappelijk onderzoeker, Radboudumc


Jumbo Foodcoach - for the happy few & happy many

Sinds in 2014 Gezondheid als een van de disruptieve groeiscenario’s bij Jumbo is geïdentificeerd, zijn er verschillende verkenningen over het onderwerp gedaan, die hebben geleid tot de implementatie van het Jumbo Foodcoach Programma voor klanten en Pro-atleten van PSV, Team Jumbo Visma en TeamNL. Robert Jan zal zijn ervaringen op deze reis delen en laten zien hoe Foodcoach helpt door lekker en gezond eten gemakkelijk toegankelijk te maken voor de happy few.

Robert Jan Koens, Manager Foodcoach, Jumbo Supermarkten


Leefstijlprogramma’s, diëtisten en maaltijdboxen om op gezond gewicht te komen en blijven

Zilveren Kruis en Ekomenu werken samen om mensen te helpen hun leefstijl te veranderen en gezonder te eten: meer groente, minder suiker en minder bewerkt. Gedrag verander je niet door er over te praten en denken maar door mensen te helpen het met kleine stapjes in te bouwen in hun dagelijkse leven. Dat doen Zilveren Kruis en Ekomenu met leefstijlprogramma’s dieetadvies en maaltijdboxen. In deze workshop delen ze hun ervaring en inzichten.

Mirande Groener, Strategisch Adviseur, Zilveren Kruis
Jack Stroeken, CEO Ekomenu


Voeding als onderdeel van de gehele zorgflow

Vindt u ook dat voeding meer verwevenheid verdient in de gehele zorgflow? En erkent u ook het belang van voeding in het (medische) zorgproces? In deze co-productie bieden we u een update vanuit de ziekenhuispraktijk met speciale aandacht voor ondersteunde ICT-oplossingen. Deze sessie wordt je aangeboden door NEXUS-Nederland.

Spreker namens Nexus Nederland


Wat zet wel en niet aan tot gedragsverandering? 

De ervaringen van het Voedingscentrum met apps en tools 

Het voedingscentrum deelt haar ervaringen met apps als “de Eetmeter” de Zwangerschapshap en Kies ik gezond app. Besproken wordt in hoeverre deze aan kunnen zetten tot gedragsverandering en waar zitten de barrieres. 

Jovanka Vis, Hoofd kennis en communicatie, lid MT Voedingscentrum


Gezond eten doe je zo

Hanno Pijl, Professor, Leiden University Center