26 september 2023

INSPIREER EN LEER OP 26 & 27 SEPTEMBER!

Jongeren van nu zijn opgegroeid in een wereld vol reclame en inmiddels bijna immuun voor onoprechte promoties. Om als onderwijsinstelling deze doelgroep te bereiken, dien je aanwezig te zijn op de kanalen waar Generatie Z zich bevindt en authenticiteit uit te stralen.

Wat vindt Generatie Z belangrijk in het maken van hun studiekeuze? Ondernemen wordt populairder en steeds vaker heeft Generatie Z een activistische houding en willen ze een maatschappelijke bijdrage leveren. Hoe ga jij hier als school mee om? Een interne- en externe communicatiestrategie is hierbij essentieel om je te onderscheiden als onderwijsinstelling!

Deze editie van The Next student bestaat niet uit 1, maar uit 2 dagen!

  • Congres: Word tijdens deze dag bijgepraat over een actueel onderwerp door échte experts en ga tijdens interactieve sessies praktisch aan de slag
  • Masterclass: Tijdens de eendaagse masterclass zoek je de verdieping op in één thema naar keuze en ga je praktisch aan de slag
Handig programma overzicht? Download de brochure

Benieuwd wat jij kan verwachten? Dit was The Next Student 2022:

Deze editie van The Next student bestaat niet uit 1, maar uit 2 dagen!

  • Congres: Wordt tijdens deze dag bijgepraat over een actueel onderwerp door échte expert en ga tijdens interactieve sessies praktisch aan de slag
  • Masterclass: Tijdens de eendaagse masterclass zoek je de verdieping op in één thema naar keuze en ga praktisch aan de slag

Sprekers Congres:

img-Jahkini Bisselink
Jahkini Bisselink

Generatie Z expert

Jahkini doet bij Whetston onderzoek naar haar eigen generatie, generatie Z. Ze heeft als voormalig VN jongerenvertegenwoordiger met duizenden Nederlandse jongeren gesproken. Hun input nam ze mee naar New York en Genève om speeches te geven bij de Verenigde Naties en om over resoluties te onderhandelen. Als Gen Z spreker heeft ze mogen werken met bedrijven als Deutsche Telekom en het Europees Parlement.

img-Hajar Yagkoubi
Hajar Yagkoubi

Generatie Z expert

Hajar is voormalig VN-jongerenvertegenwoordiger voor Nederland. Tijdens haar twee-jarige mandaat verzamelde ze input van jongeren om deze bij de Verenigde naties te brengen. Tegenwoordig zet Hajar zich in als public speaker voor het belang van jongereninclusie, klimaatactie en de rol van brede welvaart in het bedrijfsleven. Hajar is co-founder van Netwerk 2100, is (onafhankelijk) lid van de Raad van Advies op duurzaamheid richting het bestuur van Schiphol en is lid van het Maatschappelijk Impact Team.

img-Jacqueline Kleijer
Jacqueline Kleijer

Mediapedagoog, Dig It For You

Jacqueline Kleijer, was therapeutisch hulpverlener, geeft nu gastlessen, lezingen, trainingen en advies, Ze spreekt dagelijks met kinderen, jongeren, ouders en professionals over wat er op de socials gebeurt en wat de invloed daarvan is op hun persoonlijk, sociaal, psychisch, fysiek en cognitief leven. Ook is ze vaak in de media te vinden om het maatschappelijk debat aan te zwengelen over wat zij in de praktijk tegenkomt. 

img-Stephan van Slooten
Stephan van Slooten

Managing Partner bij Altuïtion

Stephan is Managing Partner bij Altuïtion en is co-auteur van de managementbestsellers 'De 9+ organisatie; van marketshare naar mindshare' en 'Klanthelden® in de 9+ organisatie; excelleren in emotionele klantbeleving' en het HBO-boek 'Basisboek Customer Journey’, waar duizenden studenten les uit krijgen.    

img-Margot van Brakel
Margot van Brakel

Expert in AI en Human Connection

Margot is soundartist, spreker en communicatieadviseur. Ze richt zich op de vraag wat het betekent om mens te zijn in een steeds verder digitaliserende wereld. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van de menskant van transformaties. Ze ontwikkelde het concept van Homo Conexus (de mens in verbinding) en schreef het boek “De mens van Morgen”. In haar werk staat verbinding centraal.

img-Aart Bontekoning
Aart Bontekoning

Auteur, generatie onderzoeker en eigenaar Generatiewerk

Aart promoveerde op het thema ‘Generaties in Organisaties’, de verborgen krachten van onze sociale evolutie. Sindsdien onderzoekt hij voortdurend generaties in verschillende organisaties, in vrijwel alle branches. Tegelijkertijd werkt hij verder aan een aanpak die het vernieuwen van bedrijfsculturen vanuit opvolgende generaties ondersteunt.

img-Bart Meerdink
Bart Meerdink

Managing Partner / Digital Strategist, Beeckestijn Business School

Bart is managing partner en digital strategist bij Beeckestijn Business School. Hij heeft een brede achtergrond in digital en helpt bedrijven en deelnemers bij het opzetten en uitvoeren van de digital- en datastrategie. Daarnaast schrijft hij jaarlijks het Digital Marketing trendrapport.

img-Marijn van Haperen
Marijn van Haperen

Customer Insights Specialist, Intouch365

Aangenaam, Marijn! Ben gek op innovatie, data én technologie én al meer dan 10 jaar houd ik me bezig met technologie en data. In die jaren heb ik onderwijsinstellingen begeleid om het gebruik van data en technologie in de praktijk te brengen, om studentenwerving en alumni management te verbeteren. Klop bij mij aan als je meer wil weten over de potentie van data, tech & AI voor jouw instelling!

img-Flor Gerritsen
Flor Gerritsen

Trainer en Coach, HELDEN Coaching, Training & Storytelling

Flor traint en coacht op het gebied van storytelling, loopbaanontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Ook begeleidt ze teams bij strategieontwikkeling. Voorheen was ze lange tijd werkzaam als learning & development specialist en ontwikkelde diverse opleidingstrajecten.

img-Gilbert de Laat
Gilbert de Laat

Zelfstandig ondernemer en Business Developer bij Fontys Hogescholen

img-Kim Swagemakers
Kim Swagemakers

Expert in Online Content & Communication Strategy

Kim schrijft copy voor online media. Ze heeft elke bubbel en uithoek van het online communicatievak geabsorbeerd. Licht allergisch voor alleen maar leuke ideeën, tovert ze elke social tekst om tot 150% meer rendement en helpt ze de uitspraak 'Ik heb geen inspiratie' voorgoed uit de wereld.

img-Bjorn Letink
Bjorn Letink

Product Owner Onderwijs bij CobraCRM

Bjorn voor diverse onderwijsinstellingen implementaties begeleid- en uitgevoerd m.b.t. studentwerving, onboarding, studentcommunicatie en studentsucces. Zijn werkwijze richt zich op het realiseren van een integraal klantbeeld en een datagedreven bedrijfsvoering.

img-Michelle Gerlach
Michelle Gerlach

Psycholoog, trainer en spreker bij Intermijn

Michelle is opgeleid tot sociaal psycholoog en werkt als trainer en spreker bij Intermijn. Intermijn is expert in het begeleiden van jongeren bij het maken van toekomstkeuzes en studiekeuzes. Michelle is medeauteur van het boek ‘Coach je kind bij toekomstkeuzes’ en verzorgt een leergang voor onderwijsprofessionals.    

img-Michelle van Kastel
Michelle van Kastel

Customer Experience Lead, Avans Hogeschool

Michelle heeft een brede marketing achtergrond in de zorg en het onderwijs. Ze ontwikkelde zich de afgelopen jaren vanuit brandmanagement richting customer experience management. In haar rol als CX lead helpt ze Avans Hogeschool in haar transformatie naar een meer vraaggestuurde organisatie én het realiseren van waarde voor studenten & organisatie.

img-Lonneke Theelen
Lonneke Theelen

Senior onderzoeken en adviseur bij theRevolution | Social service design

Lonneke onderzoekt menselijk gedrag, behoeften en wensen en de context waarin zij handelen. Daarnaast richt ze zich op het evalueren, toetsen en valideren of oplossingen en verbeteringen ook het gewenste effect hebben. 

img-Shelley beekman
Shelley beekman

Crisiscoördinator en communicatieadviseur PR & events

Shelley is crisiscoördinator en communicatieadviseur PR & events bij ROC Mondriaan. Naast een brede achtergrond in online marketing, heeft ze veel ervaring op het gebied van crisiscommunicatie. Zo stond ze samen met haar team aan het roer tijdens de grote hack waarbij de complete organisatie offline ging, één week voor de start van het schooljaar.

img-Kim Pot
Kim Pot

MarCom-adviseur bij Info Support en Freelance Marketingstrateeg/Tekstschrijver

Kim is strategische MarCom-adviseur met een voorliefde voor technologie. Waar ik écht blij van word? Het maken van eerlijke verhalen, verhalen die prikkelen. Het beestje bij de naam noemen, daar houd ik van. Ik vind dat we meer buiten de lijnen mogen kleuren. En technologie helpt daar zeker bij!

Sprekers Masterclasses

img-Martin van Kranenburg
Martin van Kranenburg

Neuromarketeer en auteur: Schrijven voor het Brein

Martin van Kranenburg is een veel gevraagd spreker over conversie, neuromarketing en personalisatie. Hij is auteur van het populaire boek ‘Schrijven voor het Brein’ én initiatiefnemer van de gelijknamige e-learning. Ook is hij docent van het jaar bij Beeckestijn Business School. 

img-Marjolein van Braam Morris
Marjolein van Braam Morris

Trainer zakelijk tekenen en illustrator, StiftShifter

Marjolein was als communicatieadviseur járenlang vooral met woorden bezig. Tot ze ontdekte hoe sterk simpele handgetekende beelden werken, en hoe je die helpen om een boodschap te verhelderen en over te brengen. Sinds 2013 helpt ze professionals om zakelijk tekenen te gebruiken om hun boodschap verrassend helder te krijgen én te vertellen. En voor wie niet wil tekenen, maakt ze praatplaten en uitlegvisuals.

img-Rosiemarie Moonen
Rosiemarie Moonen

Consultant Marketing en Study Succes bij Fontys Hogescholen

Rosemarie is ruim 30 jaar werkzaam als onderwijsmarketeer in het hoger onderwijs. Haar aandacht gaat uit naar het ondersteunen van succesvolle studieloopbanen van jongeren. Voor het repareren en liefst voorkomen van (door scholieren en studenten ervaren) drempels in het onderwijsketen kijkt ze vooral naar een betere afstemming van tussen opleidingen en het creëren van realistische ervaringen.

img-Flor Gerritsen
Flor Gerritsen

Trainer en Coach, HELDEN Coaching, Training & Storytelling

Flor traint en coacht op het gebied van storytelling, loopbaanontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Ook begeleidt ze teams bij strategieontwikkeling. Voorheen was ze lange tijd werkzaam als learning & development specialist en ontwikkelde diverse opleidingstrajecten.

img-Kirsten Jassies
Kirsten Jassies

Social Media Expert

Kirsten is social media expert en geeft Instagram- en Tiktoktrainingen aan zelfstandigen en bedrijven, zowel overheid, retail als media. Daarnaast deelt ze haar kennis op Instagram, blogs en in boeken. Ze schreef Instaproof (2018), een inspirerende handleiding voor Instagram, Kick-ass content voor social media (‘21) en Tiktologie (sep ‘22)

Data en locatie

Data: 26 & 27 september 2023

Locatie congres 26 september: Van der Valk Breukelen 
Stationsweg 91
3621 LK
Breukelen

Locatie masterclasses 27 september: La Vie Utrecht
St Jacobsstraat 61
3511 BP
Utrecht

 

 

Mariska Korewijk
Persoonlijk congresadvies

Kom je met 3 personen of meer dan krijg je 10% groepskorting. Neem hiervoor contact met mij op: 

Mail: mariska.korewijk@sbo.nl
Telefoonnummer: 040 – 2 972 751.


Kun je helaas toch niet komen door Corona of omdat je moet invallen voor een collega? Dan mag een collega komen met jouw ticket!


 

Download de brochure

Onze privacy-policy

Partners van The Next Student
 

Kennispartners van The Next Student
 

Partner worden van The Next Student?

Maak deel uit van dit unieke event met je organisatie!

Wil je zelf ook aanwezig zijn? Dan kun je contact opnemen om vrijblijvend de mogelijkheden door te spreken. Er zijn diverse en opvallende profileringsmogelijkheden om je organisatie marketing, - communicatie,- en PR technisch te presenteren voorafgaande, en tijdens the Next Student. Je kunt hierbij denken aan logovermeldingen, advertenties, stand afname en andere eye-openers.
 

Petit Hovens, congres- en opleidingsmanager

Contact

Om te sparren over de mogelijkheden, of voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Deelnemers die je al voor zijn gegaan: 

 

Inschrijven

Via onderstaande knop kun je veilig, eenvoudig en snel inschrijven. Verzeker jezelf van deelname door op de onderstaande button te klikken.

 

Leg je deelname vast!