Health, Food & Technology Event
3e editie | 11 december 2019 | Rotterdam

 

Gezonder en vitaler leven staat hoog op de agenda in de huidige en toekomstige maatschappij. Voeding, gezondheid en technologie spelen een essentiële rol en staan nauw in verbinding met elkaar. Zo kan via voeding de gezondheid worden verbeterd en speelt technologie vaak de verbindende factor.

Wat heeft echt impact? Met wie kun je samenwerken? Hoe bereik je de maatschappij? Hoe maak je de gezonde keuze makkelijker? Hoe kunnen data en andere technologieën helpen? Welke (nieuwe) voedingstrends en concepten helpen je doel te bereiken? En bovenal: hoe realiseren we duurzame gedragsverandering?

Wil je samenwerken aan de verbinding van gezondheid, voeding en technologie? Het congres brengt bedrijven, overheden en kennisinstituten samen om te komen tot innovaties, business kansen en co-creatie. Het programma is sector overschrijdend zodat je leert en ervaart van anderen en samenwerkt aan vraagstukken binnen gezondheid, voeding en technologie.

Je gaat deze dag naar huis met nieuwe inzichten, ideeën en waardevolle nieuwe contacten.

 

Official host:

Sprekers 2018 waren o.a.:

Leon Meijer

Wethouder food, gemeente Ede

Prof. Harm R. Haak

Hoogleraar acute interne geneeskunde Maastricht Universitair Medisch Centrum, HRH Diabetes Games SugarVita

Erik Scherder

Hoogleraar Klinische Neuropsychologie verbonden aan de Vrije Universiteit in Amsterdam (VU)

Dr. Alie de Boer

Voedingswetenschapper gefascineerd door recht, Food Claims Centre Venlo, Maastricht University

Bekijk alle sprekers


 

 

Van de makers van Mobile Healthcare

 

Thema's van Health, Food & Technology congres zijn o.a.:

1. Gezond gedrag stimuleren: Nudging | branding | bewustwording
  • Via welke kanalen bereik je de massa op de beste manier?
  • Hoe maak je de gezonde keuze makkelijker?
  • Wat zijn succesvolle nudges die we makkelijk kunnen toepassen?
  • Hoe creëren we een gezonde omgeving?
2. Huidige en nieuwe technologieën: Apps | Virtual Reality | Artificial Intelligence | Data
  • Wat kan tech betekenen voor voeding en gezondheid?
  • Hoe zet je technologie op de juiste manier in?
  • Wat is de rol van data?
  • Hoe meten we de effectiviteit van technologie binnen voeding en gezondheid?
3. Voedingstrends en innovaties: Voedingsconcepten | next gen retailing | educatie
  • Hoe kunnen we gezonde voeding en een vitale leefstijl integreren in het dagelijks leven?
  • Welke nieuwe voedingstrends en concepten helpen je doel te bereiken?
  • Wat is de rol en de kracht van educatie?
  • Hoe ziet de toekomst van voeding eruit?

 


Professionals op het Health, Food & Technology Event 2019 waren aanwezig van o.a.:

Gemeente Utrecht ⚫︎ Gemeente Ede ⚫︎ Gemeente Helmond ⚫︎ HAS Den Bosch ⚫︎ Meander Medisch Centrum ⚫︎ Provincie Noord-Brabant ⚫︎ Rijnstate ziekenhuis ⚫︎ St. Anthonius Ziekenhuis ⚫︎ UMC Utrecht ⚫︎ Radboud UMC ⚫︎ VU Amsterdam ⚫︎ Wageningen Universiteit ⚫︎ Ziekenhuis Gelderse Vallei ⚫︎ Rabobank ⚫︎ Maastricht UMC ⚫︎ Achmea ⚫︎ Zilveren Kruis ⚫︎ Albron ⚫︎ TNO ⚫︎ Carezzo ⚫︎ Voedingscentrum | Philips


Raad van Advies

Het programma is samengesteld in nauw overleg met experts uit de voeding, gezondheid en technologie sector (lees het blog).
De volgende adviesraadleden zijn hier o.a. bij betrokken:

  • Jettie Hoonhout, Senior Scientist, Philips
  • Floor Burgers, Adviseur Strategie en Business Development, Zilveren Kruis
  • Inge Mohede, Senior Medical Affairs Manager, Nutricia
  • Pjer Vriens, Policy Consultant eHealth, Gemeente Rotterdam
  • Fred Bergmans, Carezzo
  • Manon van den Berg, Theme leader nutrition, Dietician/researcher, Radboudumc
  • Laura M’Rabet, Business Development Life Sciences, Utrecht Science Park
  • Nard Clabbers, Senior Business Developer Personalized Nutrition & Health, TNO
  • Leonie Braskamp, Consultant, Purpose
  • Eva van der Want, Consultant, Purpose
  • Jan Pieter Meijering, Marketing Communications, i3b
  • Bram Kool, CEO, Sugarvita
  • Klaas de Jong, Account Manager, Nexus
  • Rudolf Scholte, Founder, Quantib
  • Judith van den Bosch, Owner, Pallas Health Research and Consultancy
  • Marije Vroom, CSR Manager, Vermaat Groep
  • Gerda Feunekes, Executive Director, Voedingscentrum
  • Karin de Jager, Senior Beleidsadviseur Gezondheidsbevordering, Gemeente Rotterdam

 

Contact

Meer informatie

Wil je meer informatie over het congres Health, Food & Technology?
Neem dan contact op met onze congresadviseur

Nicole Vonk
Tel: 040 – 2 972 740
E-mail: n.vonk@sbo.nl

 

Onderstaand programma is van Health, Food & Technology 2018

Samen met de adviesraad wordt er hard gewerkt aan het programma. Deze wordt binnenkort gepresenteerd.

 

09.00
Ontvangst

09.30
Opening door de dagvoorzitters
Irene Mommers, Programma Manager Diagnose Voeding & Gezondheid, BeBright
Jack Stroeken, Founder Ekomenu

09.45
Gezond eetgedrag stimuleren: inzetten op individu én publieke omgeving
Meer informatie
  • Hoe bereik je iedereen? Ervaringen van het Voedingscentrum, o.a. Eetmeter, Kies Ik Gezond? App, Gezonde Schoolkantine
  • Rol gemeenten bij gezonder maken van de publieke omgeving
  • Internationale versterking door oprichting European Public Health Nutrition Alliance

Gerda Feunekes, directeur Voedingscentrum Nederland

10.05
Eerste wethouder Food van NL
Meer informatie
  • Het onderwerp Food is nieuw voor veel gemeenten. Ede, centraal gelegen in FoodValley, loopt voorop in het maken en uitvoeren van lokaal voedselbeleid. Dat is nieuw, spannend en hard nodig!
  • Inzet op Food levert Ede economische winst op. Het trekt nieuwe bedrijven aan, versterkt onze voedselproducenten, zorgt voor innovatie producten en leidt tot de komst van het World Food Centre in 2020. Hét belevingscentrum voor voedselvraagstukken.
  • Sociaal maatschappelijke winst boekt de gemeente Ede door samen met basisscholen, middelbaar beroepsonderwijs, het Voedselziekenhuis, sociale wijkteams, leefstijlcoaches en tientallen bewoners zich in te zetten voor gezond, lekker en lokaal voedsel en daarmee gezonde en fitte inwoners.

Leon Meijer, Wethouder Food, gemeente Ede

 


10.35
Netwerkmoment met koffie en thee

11.05
Best Practice van een gezonde dorp
Meer informatie
  • GezondDorp streeft naar een samenleving waarin we op een vitale manier oud worden!
  • Aan de basis van het creëren van een gezonde leefstijl staan bewustwording en gedragsverandering.
  • De belangrijkste pijler: GENIET van goede, natuurlijke, seizoensgebonden en nutriëntrijke voeding!
  • GezondDorp kiest voor LCHF: Low Carb Healty Food.
  • GezondDorp genereert "Real Life Evidence" data voor wetenschappelijke validatie van het project in Leende.

Norbert van den Hurk, huisarts en oprichter project GezondDorp

 


11.30
Setting the table
Interview door dagvoorzitter Irene Mommers, Bebright, met het volgende panel van experts:
  • Gerda Feunekes, directeur Voedingscentrum
  • Nard Clabbers, Senior Business Developer Personalized Nutrition and Health, TNO
  • Jaap Seidell, gezondheidswetenschapper Vrije Universiteit Amsterdam
  • Leon Meijer, Wethouder food, gemeente Ede
  • Professor Harm R. Haak, Hoogleraar acute interne geneeskunde Maastricht Universitair Medisch Centrum, HRH Diabetes Games Sugervita
  • Jeroen Kemperman, Senior Manager Strategie Zilveren Kruis
  • Dick Jan Abbringh, Founder Purpose
  • Rob Baan, Eigenaar Koppert Cress
   

12.10
Healthy lunch break

13.10
Bootcamps
3 bootcamps met elk een eigen thema. In elke bootcamp hoort u twee inspirerende sprekers / praktijkcases waarna u met de experts en collega’s kunt discussiëren over de mogelijkheden en uitdagingen behorend bij het thema.
Maak een keuze uit één van de volgende bootcamps:


Bootcamp | Voeding en omgeving

Hoe kun je een verpakking gebruiken om een gezonde keuze te maken?
Meer informatie
  • Op voedingsproducten mag informatie gegeven worden over de gezondheidseffecten die het heeft. Hoe gebruikt men wetenschappelijke gegevens om een dossier te maken over het gezondheidseffect van een product?
  • Een voedingsproduct mag met zo’n claim niet gaan lijken op een medicijn. Voeding kan slechts bijdragen aan het verlagen van risico’s op ziekte. Hoe kan een gezondheidseffect dan helder gecommuniceerd worden naar een consument?
  • Als consument kun je deze informatie zelf gebruiken om een gezonde keuze te maken. Maar hoe doe je dat nu als consument, en hoe kun je daar als arts of diëtist een patiënt in informeren?
Alie de Boer, voedingswetenschapper gespecialiseerd in voeding en levensmiddelenrecht, Maastricht University

 


Diverzio: snijvlak van Agri, Voeding en Gezondheid
Meer informatie
  • Duurzame regionale samenwerking tussen landbouw en de zorg
  • Duurzaam, gezond en lekker eten levert meer op dan het kost Hogere maaltijdtevredenheid, lagere kosten en minder verspilling
  • Impact in de regio door integrale aanpak
  • 2 programma’s: ‘Duurzaam en Gezond Aan Tafel’ en ‘Gezonde Korte Ketens’
Koen Nouws Keij, directeur Diverzio
Irene Mommers, voorzitter bootcamp

 

Bootcamp | Een gezonde samenleving

Jaap Seidell, gezondheidswetenschapper Vrije Universiteit Amsterdam

 


Maatschappelijke beweging die Nederland gezonder en vitaler maakt
Meer informatie

Als onderdeel van het Nationaal Programma Preventie brengt Alles is gezondheid... een maatschappelijke beweging op gang die Nederland gezonder en vitaler maakt, via acties op school, in de wijk, op het werk en in de zorg. Het uiteindelijke doel is een vermindering van de groei van het aantal mensen met een chronische ziekte en het verminderen van sociaaleconomische gezondheidsverschillen tussen groepen mensen. Om die doelstellingen te behalen zal de koers naar een intensievere en meer domeinoverschrijdende samenwerking verder worden ingezet. Initiatieven met een praktische bundeling van kennis en vaardigheden vanuit verschillende hoeken zullen de toekomst gaan uitmaken en nodig zijn om een next level te kunnen bereiken.

Ferry Koper, Accountmanager zorg, Alles is gezondheid... Onderdeel van Nationaal Programma Preventie

 


Menrike Menkveld, voorzitter bootcamp

 

Bootcamp | Gezondheid en technologie

Helping consumers incorporate personalized nutrition into their daily lives
Meer informatie
  • To make technology innovations in the context of healthy nutrition a success, we need to have deep understanding of the consumer experience
  • Healthy nutrition is means for most people changing current behavior, which is not an easy thing to achieve
  • To increase the likelihood of behavior change it is key to understand how people perceive benefits, costs and barriers
Jettie Hoonhout, Senior Scientist, Philips Research Eindhoven

 


Een experimentele en persoonlijke blik op gezondheid, data & technologie
Meer informatie
  • Technologie speelt een grote rol in ons leven en inmiddels ook steeds meer op onze gezondheid. Hoe gebruiken wij deze technologie en hoe beinvloeden we ons gedrag
  • Wat is er allemaal te quantificeren aan voeding & wat voor technologie is er beschikbaar?
  • Hoe gaan we om met de privacy & ethiek die hierbij komt kijken?
Joost Plattel, co-founder, Quantified Self
Nard Clabbers, Senior Business Developer Personalized Nutrition and Health, TNO (voorzitter bootcamp)

 

14.15
Life is a serious game: play for change
Meer informatie
  • Verslaafd raken aan gezond leven
  • Veilig leren leven met diabetes in virtual reality
  • SugarVita is een digitaal gezelschapsspel
  • Wetenschappelijke onderbouwde diabetes simulator voorspelt bloedglucose in SugarVita
  • Coaching apps brengen de verbinding naar de werkelijkheid
  • Diabetes educatie gaat rigoureus veranderen met SugarVita en coaching apps

Professor Harm R. Haak, Hoogleraar acute interne geneeskunde Maastricht Universitair Medisch Centrum, HRH Diabetes Games SugarVita

14.45
Netwerkmoment met koffie en thee

15.15
Workshops ronde 1
Kies een van de 4 workshops die het beste past bij uw praktijk

 

1. Briljante businessmodellen in food voor 8,5 miljoen energieke werknemers en 2 miljoen alleenstaande senioren

Meer informatie
  • Wat zijn de businessmodellen om gezondheid dichterbij te brengen voor iedereen met duurzame, betaalbare en gezonde voeding?
  • Hoe kan voeding helpen om werknemers gezonder te maken in het dagelijks leven op een manier die leuk en verleidelijk is en ook nog geld oplevert?
  • Waarom zijn alleenstaande senioren de grootste groeimarkt in de komende twintig jaar en welke kansen levert dat op in food?
Jeroen Kemperman, Senior Manager Strategie Zilveren Kruis

 

2. Voedingsadvies op maat realiseren - Nutriprofiel

Meer informatie
  • Persoonlijke voedingsadviezen op basis van bloedwaarden van vitamines en de voedingsinname
  • Doel is om meer vitamines uit de voeding te halen, en supplementen effectief toe te passen
  • Adviezen zijn voor patiënten maar zijn ook beschikbaar voor consumenten
  • NutriProfiel ondersteunt de arts en patiënt bij de diagnostiek en advisering over voeding, en draagt hierdoor bij aan herstel en preventie
Michiel Balvers, onderzoeker Ziekenhuis Gelderse Vallei en WUR

 

3. GO! Gezond Onderweg – Succesvolle netwerkaanpak voor kinderen met overgewicht!

Meer informatie
  • Een tweejarig wijkgericht behandelprogramma gericht op leefstijlverandering van kinderen met ernstig overgewicht en hun ouders/gezin
  • Coachen op beweging, voeding en rust
  • Netwerk van organisaties en zorg- en hulpverleners, zoals ziekenhuis, zorgverzekeraar, gemeente, GGD, huisartsen, paramedici, wijkteams. Belangrijke rol voor voedings- en beweegpartners
  • Drie succesvolle pilots in regio Arnhem, een landelijke proeftuin en een serious game om de aanpak te optimaliseren

Marc Rinkes, programmamanager Go! en Karin Ruiter, projectmanager Go!

 

4. Zijn koolhydraten killers?

Meer informatie
  • Waarom suikers en zetmeel niet goed zijn voor mensen met type 2 diabetes
  • Kan je type 2 diabetes genezen door aanpassing van je manier van leven?
  • Een rolmodel vertelt

Hanno Pijl, internist endocrinoloog, hoogleraar diabetologie

 

5. Leefstijl als medicijn bij metabole aandoeningen

Meer informatie
  • Leefstijlziekten zoals diabetes type 2, hoge bloeddruk en verhoogd cholesterol moeten in de eerste instantie behandeld worden met leefstijl in plaats van medicatie
  • Buikomvang zegt veel meer over je gezondheid dan BMI alleen
  • Er is een multidisciplinaire aanpak nodig om de obesitas- en diabetesepidemie tegen te gaan
Tamara de Weijer, huisarts en voorzitter Vereniging Arts en Voeding

15.55
Workshops ronde 2
Kies een van de 3 workshops die het beste past bij uw praktijk

 

1. Van kwetsbaar naar gezond

Meer informatie
  • Hoe groeien we toe naar een gezonde generatie, juist ook onder de kwetsbare groepen?
  • Het goede nieuws is dat er steeds meer kennis, technologie en ervaring ter beschikking komt, waarmee baanbrekende oplossingen kunnen worden ontwikkeld. Welke rol kan technologie spelen?
  • Purpose deelt haar opgedane expertise hoe gezondheid onder kwetsbare groepen kan worden bevorderd

Leonie Braskamp, consultant, verantwoordelijk voor het thema fysieke gezondheid Purpose

 

2. Do-it-yourself measurements for Personalised dietary advice

Meer informatie

In an interactive workshop researchers from TNO and Wageningen Research will explore the possibilities of creating personalised dietary advice based on personalized Do-it-yourself health measurements. The workshop is chaired by Liesbeth Luijendijk, Business Development Manager Personalised Nutrition & Health from Wageningen Research.

Iris de Hoogh, a registered nutrition scientist at the Dutch Academy for Nutrition Sciences (NAV) and an active member of NuGO and NASO (Netherlands Association for the Study of Obesity)
André Borgsma, researcher and consultant at TNO
Liesbeth Luijendijk, business development manager at Wageningen University & Research

 

3. Een gezonde leefstijl voor ouderen, van theorie naar praktijk?

Meer informatie
Gezond eten en voldoende bewegen draagt bij aan een goede gezondheid en preventie van ziekten, ook op latere leeftijd. Echter ouder worden gaat gepaard met lichamelijke veranderingen en aanpassingen in onze leefsituatie die het volhouden van een gezonde leefstijl niet altijd makkelijk maken. Tijdens deze workshop worden voorbeelden gegeven van interventies die een gezonde leefstijl bij ouderen kunnen ondersteunen. Daarna zal een interactieve workshop plaatsvinden over hoe we effectieve leefstijl interventies voor ouderen succesvol kunnen implementeren in de praktijk.

Esmée Doets, Onderzoeker eetgedrag en gezondheid van de oudere consument (Wageningen Food & Biobased Research)

 

4. Hoe pak je ondervoeding bij thuiswonenden aan?

Meer informatie
  • Wat werkt in de aanpak van ondervoeding?
  • Focus op PRE en POST ziekenhuis opname
  • Verhoging bewustwording, bekendheid en begeleiding

Fred Bergmans, Directeur Carezzo Nutrition BV

 

5. Van Pil naar Smaak pa-pil

Meer informatie
  • Voeding als medicijn
  • Vers en onbewerkt eten
  • 80% bewust gezond genieten en 20% bewust ongezond genieten

Jan Dekker, Managing Director FoodFirst Network

16.30
Slotkeynote - Een wetenschappelijke kijk op gezond gedrag
Erik Scherder, hoogleraar Klinische Neuropsychologie verbonden aan de Vrije Universiteit in Amsterdam (VU). Ook bekend van televisieprogramma’s zoals DWDD University en de Universiteit van Nederland.

17.15
Afsluitend woord door de dagvoorzitters
Irene Mommers, Programma Manager Diagnose Voeding & Gezondheid, BeBright
Jack Stroeken, Founder Ekomenu

17.25
Borrel + healthy snack

Sprekers 2018 waren:

Dr. Alie de Boer

Voedingswetenschapper gefascineerd door recht, Food Claims Centre Venlo, Maastricht University

Lees het interview met Alie: Gezondheidsclaims op Nederlandse producten kloppen

Jaap Seidell

Universiteitshoogleraar VU Amsterdam, Voedingswetenschapper en epidemioloog gericht op emancipatie van kwetsbare groepen

Nard Clabbers

Senior Business Developer Personalized Nutrition and Health, TNO

Jeroen Kemperman

Senior Manager Strategie & Business Development Zilveren Kruis


dr. Michiel Balvers

Onderzoeker, Ziekenhuis Gelderse Vallei en Wageningen Universiteit

Lees het interview met Michiel: Er is veel te weinig aandacht voor voeding én bewegen in de zorg

Menrike Menkveld

Manager Alliantie Voeding, Gelderse Vallei

Lees het interview met Menrike: Voeding, gezondheid en technologie

Karin Ruiter

Projectmanager GO!

Erik Scherder

Hoogleraar Klinische Neuropsychologie verbonden aan de Vrije Universiteit in Amsterdam (VU)

Gerda Feunekes

Directeur Voedingscentrum

Lees het interview met Gerda: Kennis en verleiding vergroten kans op gezond eetgedrag

Leon Meijer

Wethouder food, gemeente Ede

Professor Harm R. Haak

Hoogleraar acute interne geneeskunde Maastricht Universitair Medisch Centrum, HRH Diabetes Games SugarVita

Marc Rinkes

Programmamanager GO!

Lees het interview met Marc: GO!: bewezen wijkaanpak van obesitas bij jongeren



Leonie Braskamp

Consultant, verantwoordelijk voor het thema fysieke gezondheid Purpose

Jeroen de Lange

Senior Consultant Purpose

Jettie Hoonhout

Senior Scientist, Personal Care and Wellness Department Philips Research

Michiel Balver

Onderzoeker Ziekenhuis Gelderse Vallei en WUR


Hanno Pijl

Internist endocrinoloog, hoogleraar diabetologie

Joost Plattel

Co-founder, Quantified Self
Joost Plattel is co-founder van de Quantified Self beweging in Nederland en Europa. Als data-strateeg is hij gefascineerd om antwoord te vinden op de vraag: Hoe gaan we om met data, van informatie en tot kennis om uiteindelijk met wijsheid te handelen?

Ferry Koper

Accountmanager zorg, Alles is gezondheid... Onderdeel van Nationaal Programma Preventie

Lees het interview met Ferry: Schuldhulpverlening draagt bij aan de gezondheid van mensen

Koen Nouws Keij

Directeur Diverzio

Jack Stroeken

Founder Ekomenu

Rob Baan

Eigenaar Koppert Cress

Irene Mommers

Programma Manager Diagnose Voeding & Gezondheid, BeBright

Dick Jan Abbringh

Founder Purpose

Norbert van den Hurk

Huisarts en oprichter projectgroep GezondDorp

Iris de Hoogh

Registered nutrition scientist at the NAV
Iris de Hoogh is trained in nutrition, health and consumer sciences at the Wageningen University and has been working as a research scientist at TNO for the past five years. Iris works at the department Microbiology and systems biology, where she is involved in multidisciplinary research projects in the field of personalized nutrition, systems biology and resilience. Her main scientific focus is on personalized nutrition and health, in which she integrates biology, (dietary) behavior, psycho-social aspects as well as genetics in determining optimal lifestyle and nutrition for health. Iris is part of the core team that developed the measurement kit and the nutritional engine for the personal nutrition company habit.com. Iris is a registered nutrition scientist at the Dutch Academy for Nutrition Sciences (NAV). She also is an active member of NuGo and NASO (Netherlands Association for the Study of Obesity).

André Borgsma

Researcher and consultant at TNO
André Boorsma received his PhD in molecular biology at the UvA and works currently as a researcher/consultant at TNO, an independent research organization in the Netherlands. At the department of Microbiology and Systems Biology he studies the relation between nutrition and health. His main focus is on the (health) data part of human nutritional studies. This includes new data capturing methods from wearables and self-tests and save and secure storage and sharing of health data. Andre is involved in the personalized nutrition and health program of TNO and Wageningen and is part of the TNO core-team that advices the personalized nutrition start-up habit.com.

Liesbeth Luijendijk

Business development manager at Wageningen University & Research

Jan Dekker

Managing Director FoodFirst Network

Tamara de Weijer

Huisarts en Voorzitter Vereniging Arts en Voeding

Fred Bergmans

Directeur Carezzo Nutrition bv

Datum en locatie

11 december 2019

WTC Rotterdam
Beursplein 37
3011 AA Rotterdam
Routebeschrijving

 

Je investering

 

  Tot 1 augustus Vanaf 1 augustus
Zorginstellingen, gezondheidszorg, patiëntenverenigingen, onderwijs, wetenschap, overheid* € 199,-* € 299,-*
Food fabrikanten, food service, consultants & adviseurs, farmaceuten, zorgverzekeraars, retail ICT-(toe)leveranciers € 599,- € 699,-

Dit bedrag is inclusief koffie, thee, lunch en borrel na het congres.
Daarnaast ontvang je toegang tot een waardevolle digitale syllabus die je als naslagwerk kunt gebruiken

*Je inschrijving is pas definitief na goedkeuring door de organisatie. Wij controleren of je aan de gestelde criteria voldoet.

*Opdrachtgevers via partners betalen €99,-


Bestemd voor:

Het Health, Food & Technology congres is ontwikkeld voor iedereen die wilt bijdragen aan gezondheid, voeding, technologie en zorg, waaronder:

    • Rijk, provincies, gemeenten
    • Ziekenhuizen
    • Zorginstellingen
    • Onderwijs en wetenschap
    • Rijk, provincies, gemeenten
    • ICT bedrijven
    • Adviesbureaus
    • Brancheorganisaties
    • Voedingsorganisaties
    • Gezondheidsorganisaties
    • Retail
    • Farmaceutische organisaties
    • Financiele instellingen
    • Verzekeraars

Tijdschema 

09.00 uur |Ontvangst

09.30 uur | Start programma

13.00 uur | Healthy lunch

17.00 uur | Borrel & healthy bites



Contact

Jessie Vossen
Programma Manager

Floor Jentjens
Sr. Project Coördinator

Igor Dirkx
Business Leader Healthcare
06 - 29 52 44 28

 


Contact

Meer informatie

Als congresadviseur maak ik deel uit van het ‘Health, Food & Technology’ team. Graag informeer ik je over het event of over de kortingsregeling wanneer je met meerdere collega’s het congres wilt bezoeken.

Heb je vragen, suggesties of interesse in deelname? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op, ik denk graag met je mee!

Nicole Vonk
Tel: 040 - 2 972 740
Email: n.vonk@sbo.nl



Official host 2019


Partner worden van Health, Food & Technology 2019?

Maak deel uit van dit unieke event met je organisatie

Ontmoetingen en netwerken

De netwerkmarkt op Health Food and Technology Event is bij uitstek de plek om elkaar te ontmoeten. Ben je op zoek naar een oplossing of heb je expertise in huis die je wil delen? De netwerkmarkt biedt dé gelegenheid om kennis uit te wisselen en in een rustige en ontspannen setting je netwerk te vergroten. Dit event biedt een platform om deze hoogwaardige marktspecialisten te ontmoeten.

Ook deelnemen als partner?

Wil je zelf ook aanwezig zijn op de netwerkmarkt, dan kun je contact opnemen om vrijblijvend de mogelijkheden door te spreken. Naast aanwezigheid op de netwerkmarkt zijn er ook aanvullende en opvallende profileringsmogelijkheden om je organisatie marketing, - communicatie,- en PR technisch te presenteren voorafgaande, en tijdens het Health Food and Technology Event. Je kunt hierbij denken aan logovermeldingen, advertenties, aanbieden van het ontbijt, de lunch en borrel en andere eye-openers.

Contact

Om te sparren over je mogelijkheden, of voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Igor Dirkx
Business Leader Healthcare
T: 040-2974872 | M: 06-29524428


Partners 2018:


                                


 

Via onderstaande knop kunt u zich veilig, eenvoudig en snel inschrijven voor dit congres. Verzeker u van deelname door op de onderstaande button te klikken.

 

Leg uw deelname vast!
Congres Health, Food & Technology
Inlogcode: