Helaas, deze productie heeft al plaatsgevonden.

Een volgende datum is nog niet bekend. Wanneer je interesse hebt neem dan contact via de chat of via email met de adviseur.

Het netwerkcongres over Data & AI toepassingen in de
Care | Cure | GGZ | Jeugdzorg

 

Data en data gedreven technologieën staan steeds vaker aan de basis van beslissingen en handelingen in de gezondheidszorg. De beschikbaarheid van medische gegevens en digitale gegevensuitwisseling in de zorg is daarbij essentieel.

Artificial Intelligence biedt mogelijkheden om voorspellingen te doen, aanbevelingen en intelligente ondersteuning bij beslissingen in onder andere de zorgsector. Daarmee worden dergelijke systemen in toenemende mate integraal onderdeel van digitale zorg. Organisaties dienen zich dan ook nu al wegwijs te maken in de adoptie en het gebruik van deze technologie.

Tijdens het congres op 24 mei komen thema’s als elektronische gegevensuitwisseling in de zorg, gepersonaliseerde zorgpaden, netwerkzorg, cloud strategy & kansen en uitdagingen van AI in de zorguitgebreid aan bod. Via inspirerende keynotes en in diverse expertsessies werd data gedreven werken vanuit Cure, Care, GGZ en Jeugdzorg belicht.

Ben je op zoek naar innovatie, inspiratie en informatie over (digitale) gegevensuitwisseling in de zorg? Kom dan op 24 mei naar het Data Driven Healthcare congres in de Jaarbeurs Utrecht. 

 

Kijk voor meer informatie op www.datadrivenhealthcare.nl


 

Programma Data Driven Healthcare

24 mei 2023 | Jaarbeurs Utrecht

 

Kijk voor meer informatie over het programma op www.datadrivenhealthcare.nl


 

Algemene Informatie

Dit 1-daags Congres/Conferentie zal plaatsvinden bij Jaarbeurs Utrecht - Mediaplaza te Utrecht.
Voor facilitaire vragen en de routebeschrijving zie onderstaande gegevens.

 

Datum & Locatie:

24 mei 2023

Jaarbeurs Utrecht - Mediaplaza
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht
tel: +31 (0)30 295 5881

 

Jouw investering

De investering voor dit 1-daags Congres/Conferentie bedraagt € 299,00* (excl. btw) per persoon. Dit bedrag is inclusief koffie, thee en lunch.

Naar de tickets

 

Kijk voor meer informatie op www.datadrivenhealthcare.nl


 

Onze privacy-policy