Congressen, opleidingen en cursussen over data

Schrijf je in voor de congressen, opleidingen en cursussen van SBO en blijf op de hoogte van data, dataprotectie en privacy. De regels binnen dit vakgebied veranderen constant omdat het gebruik van data steeds in beweging is. Het is hierdoor belangrijk om te weten wat je doet en onze congressen, opleidingen en cursussen helpen daarbij. 

Congressen, opleidingen en cursussen over data zijn relevant in diverse vakgebieden

Data wordt niet voor niets het nieuwe goud genoemd. Het is voor veel organisaties een belangrijk middel om tot bepaalde beslissingen te komen, bijvoorbeeld hoe je jouw doelgroep gaat bereiken of hoe jij jouw organisatie in de toekomst vormgeeft. Data speelt hierdoor een belangrijke rol in allerlei vakgebieden, zoals: zorg, financieel en overheid. Onze congressen, opleidingen en cursussen op het gebied van data leren jou om data te organiseren en analyseren, zodat je hier bruikbare inzichten uithaalt.

Download de brochure

Ben jij geïnteresseerd in onze congressen, opleidingen of cursussen binnen het vakgebied data en wil je er meer over weten? Download dan een brochure van het desbetreffende traject voor een compleet programmaoverzicht. Uiteraard kan je ook contact met ons opnemen wanneer je vragen hebt.

Persoonlijk opleidingsadvies nodig?

Wil je meer inhoudelijke informatie? 
Neem vrijblijvend contact op met mij.

040 - 297 27 40 nicole.vonk@sbo.nl

Productaanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van vakgebied Data

Onze privacy-policy