Financiële congressen, opleidingen en cursussen

SBO ontwikkelt congressen, opleidingen en cursussen speciaal voor de financieel professional werkzaam bij de overheid en non-profit organisaties. Bekijk ons uitgebreide aanbod direct en schrijf je in voor een congres, opleiding of cursus naar keuze. Wij spelen met onze trajecten te allen tijde in op wat er speelt binnen een vakgebied, waardoor jij altijd in staat bent om op de hoogte te blijven.

Congressen, opleidingen en cursussen voor de financieel professional

Wil jij jouw financiële kennis vergroten en/of verdiepen en wil je daarbij ook de verplichte PE-uren behalen? SBO biedt hiervoor de geschikte financiële congressen, opleidingen en cursussen aan. Deze trajecten worden stuk voor stuk gegeven door ervaren docenten uit het werkveld, waardoor er altijd een mix tussen theorie en praktijk ontstaat. Je doet hierdoor de benodigde theoretische kennis op én je krijgt praktische handvaten die direct toepasbaar zijn in jouw situatie.

Kies voor incompany

Wil jij meerdere financieel experts in jouw organisatie tegelijkertijd onze congressen, opleidingen of cursussen laten volgen om de kennis binnen het bedrijf te vergroten? Kies dan voor incompany! Wij maken de opleiding dan volledig op maat op basis van jouw kennisbehoefte of doelstellingen.

Persoonlijk opleidingsadvies nodig?

Hoi, Ik ben Sandra en ben een specialist op dit vakgebied. Je kunt mij bereiken via onderstaande gegevens of via de chat.

040 2972 770 sandra.donkers@sbo.nl

Productaanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van vakgebied Financieel

Onze privacy-policy