Congressen, opleidingen en cursussen in het onderwijs

Dankzij onze congressen, opleidingen en cursussen blijf jij op de hoogte van het snel veranderende onderwijs. Het onderwijs kent veel uitdagingen en ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Je denkt hierbij aan de digitalisering van de leeromgeving en (cyber) pestgedrag, maar ook aan de eisen aan passend onderwijs en toetsen/examineren. 

Ontwikkel jezelf in het onderwijs dankzij onze congressen, opleidingen en cursussen

Wil jij jouw kennis op peil houden en blijven innoveren, zowel binnen jouw school als op persoonlijk vlak? Bekijk ons uitgebreide aanbod aan korte congressen, opleidingen en cursussen voor én door professionals in het onderwijs in PO, VO, MBO en HO. Jij bent na deze evenementen in staat om het geleerde direct toe te passen binnen jouw onderwijsinstelling. Oftewel, kennis waarmee je impact maakt binnen jouw onderwijsinstelling!

Kies jouw volgende stap

Ben jij geïnteresseerd in onderstaande congressen, opleidingen en cursussen binnen het onderwijs? Vraag dan gerust meer informatie aan door een brochure te downloaden of contact met ons op te nemen. Wil jij een programma op maat samen laten stellen voor jouw organisatie? Kies van voor een gepersonaliseerd incompany-traject.

Persoonlijk opleidingsadvies nodig?

Wil je meer inhoudelijke informatie? 
Neem vrijblijvend contact op met mij.

040 - 297 27 40 nicole.vonk@sbo.nl

 

Podcast: Student meets Professional

In het onderwijs werken we hard aan innovatie, maar wat merkt de student hier eigenlijk van? En wat vindt de student van de innovatieve ideeën?

Beluister hier de Onderwijs podcasts

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van vakgebied Onderwijs

Onze privacy-policy