Cursussen, Opleidingen en Congressen voor onderwijsprofessionals

Het onderwijs kent veel uitdagingen en nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Van de digitalisering van de leeromgeving, (cyber) pestgedrag, de groeiende eisen aan passend onderwijs tot de zelfmotiverende leerling. Houd je kennis op peil en blijf innoveren, niet alleen binnen jouw school maar ook op persoonlijk vlak.

Bekijk ons uitgebreide aanbod korte opleidingen en cursussen voor onderwijsprofessionals in het PO, VO, MBO en HO. Door de goede mix tussen theorie en praktijk, pas je het geleerde direct toe binnen jouw onderwijsinstelling.

Kennis waarmee je impact maakt binnen jouw onderwijsinstelling!

Sub vakgebied:

Veilig interactief leren en ontmoeten

Covid-19: veilig en interactief leren

In deze coronatijd dragen wij onze verantwoordelijkheid om te zorgen voor een veilige leeromgeving, de veiligheid van onze deelnemers en medewerkers staat voorop. Onze bijeenkomsten vinden plaats op veilige en goed bereikbare locaties, rekening houdend met het beleid van de overheid.

Meer informatie

Blended voor een sterker resultaat

Door klassikale bijeenkomsten te combineren met online leervormen wordt het leertraject intensiever, persoonlijker en flexibeler. Het resultaat? Een groter leerrendement.
Meer informatie
Zoeken in ons aanbod
Opleidingsadvies

Wil je meer inhoudelijke informatie? 
Neem vrijblijvend contact op met:

040 - 297 27 51
Mariska Korewijk
Mariska Korewijk Opleidingsadviseur mariska.korewijk@Sbo.nl
Incompany

Iedere cursus of opleiding kun je ook in zijn geheel of gedeeltelijk incompany met meerdere collega's volgen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op via:
Telefoon: 040 29 74 974

Guusje Verhoeven Adviseur Incompany trainingen incompany@Sbo.nl