Congressen, opleidingen en cursussen in het juridisch vakgebied

Onze congressen, opleidingen en cursussen zorgen ervoor dat jij op de hoogte blijft van de ontwikkelingen binnen het brede juridisch vakgebied. SBO heeft een divers aanbod aan juridische cursussen, opleidingen en congressen, onder andere op het gebied van privacy, data protection, de AVG en de UAVG. Vergroot jouw kennis over deze zaken en schrijf je in voor onze juridische cursussen, opleidingen en congressen.

Juridische congressen, opleidingen en cursussen binnen uiteenlopende vakgebieden

Juridische kennis is vereist binnen diverse vakgebieden. Gebruik onze speciale, verdiepende congressen, opleidingen en cursussen om jouw kennis binnen bijvoorbeeld de volgende juridische vakgebieden te vergroten: overheid, veiligheid, zorg en milieu & RO. Onze juridische congressen, opleidingen en cursussen combineren theorie en praktijk, waardoor jij praktische handvaten krijgt die direct toepasbaar zijn in jouw situatie. Vergroot jouw kennis door je in te schrijven voor een congres, cursus of opleiding en ga hiermee direct aan de slag!

Vraag een brochure aan

Ben je geïnteresseerd in een van onze juridische congressen, opleidingen en cursussen? Download dan direct een brochure voor meer informatie over het traject. Uiteraard is het ook mogelijk om direct in te schrijven voor de opleiding die je wilt volgen.

Persoonlijk opleidingsadvies nodig?

Hoi, Ik ben Sandra en ben een specialist op dit vakgebied. Je kunt mij bereiken via onderstaande gegevens of via de chat.

040 2972 770 sandra.donkers@sbo.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van vakgebied Juridisch

Onze privacy-policy