Congressen, opleidingen en cursussen voor de overheid

Onze congressen, opleidingen en cursussen houden jou op de hoogte van ontwikkelingen, actualiteiten en transities binnen de overheid en het sociaal domein. SBO helpt jou om jouw kennis te verbreden op het gebied van decentralisaties rondom de WMO, Participatiewet en Jeugdwet. Je kan jouw kennis binnen het sociaal domein, risicojeugd en de Privacy/AVG tevens verder verdiepen met behulp van onze congressen, opleidingen en cursussen.

Verschillende congressen, opleidingen en cursussen binnen het vakgebied overheid

Overheid is een erg breed vakgebied, met veel verschillende onderwerpen waar je van op de hoogte dient te blijven. Onze congressen, opleidingen en cursussen blijven dicht bij de praktijk. Jij doet hierdoor niet alleen inhoudelijke kennis op, maar je krijgt ook praktische handvaten die direct toepasbaar zijn in jouw situatie. Voor welke congressen, opleidingen en/of cursussen binnen het vakgebied overheid kies jij? Ga bijvoorbeeld voor de controllersopleiding voor de publieke sector of de opleiding Bibob coördinator.

Neem contact op voor meer informatie

Klinken onze congressen, opleidingen en cursussen binnen het vakgebied overheid interessant en wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op voor persoonlijk opleidingsadvies.

Persoonlijk opleidingsadvies nodig?

Wil je meer inhoudelijke informatie? 
Neem vrijblijvend contact op met mij.

040 - 297 27 40 nicole.vonk@sbo.nl

Productaanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van vakgebied Overheid

Onze privacy-policy