Cursussen, opleidingen & congressen in de zorg

Ben jij op zoek naar passende congressen, opleidingen en cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de zorg? SBO heeft een divers aanbod aan congressen, opleidingen en cursussen voor startende en ervaren professionals in de zorg. Bekijk ons aanbod direct en schrijf je in voor een cursus, opleiding of congres die aan jouw wensen voldoet.

Congressen, opleidingen en cursussen in de zorg met raakvlakken in andere sectoren

SBO biedt congressen, opleidingen en cursussen in de zorg aan met raakvlakken met andere vakgebieden. Je denkt hierbij aan veiligheid, financieel en juridisch. De cursus, de opleiding of het congres binnen de zorg zijn ideaal voor diegene die zich verder wilt specialiseren op een bepaald vlak binnen de zorgsector. Onze opleidingen bieden direct toepasbare kennis en praktische handvaten waarmee jij aan de slag kan.

Schrijf je in voor een opleiding

Wil jij jouw kennis binnen de zorgsector graag uitbreiden of vergroten? Schrijf je dan direct in voor congressen, opleidingen en cursussen binnen de zorg en leer meer over jouw interessegebieden. Wil je meer informatie? Vraag dan een brochure aan voor een opleiding naar keuze.

Persoonlijk opleidingsadvies nodig?

Wil je meer inhoudelijke informatie? 
Neem vrijblijvend contact op met mij.

040 - 297 27 40 nicole.vonk@sbo.nl

Productaanbod