Congressen, opleidingen en cursussen voor leren en ontwikkelen

Congressen, opleidingen en cursussen binnen het vakgebied leren en ontwikkelen geven vele inzichten, bijvoorbeeld of de huidige learning tools jouw medewerkers verder helpen en wat zij nodig hebben om succesvol te zijn. Lijken deze inzichten jou waardevol binnen jouw organisatie? Schrijf je dan in voor een van onze congressen, opleidingen en cursussen binnen het vakgebied leren en ontwikkelen.

Wat leer je bij congressen, opleidingen en cursussen leren en ontwikkelen?

Vaak is het doel van leren en ontwikkelen binnen een organisatie het verspreiden van informatie terwijl je beter kunt inspelen op wat jouw medewerkers daadwerkelijk nodig hebben. Alleen zo help je ze (en daarmee ook jouw organisatie) bij hun ontwikkeling. Maar hoe pak je dat aan? Hoe maak jij het verschil met jouw ontwerp voor zowel lerenden als jouw organisatie? En, welke werkvormen en tools passen daarbij? De congressen, opleidingen en cursussen van SBO met de focus op leren en ontwikkelen leren jou hoe je impact maakt binnen jouw organisatie.

Persoonlijk opleidingsadvies nodig?

Hoi, Ik ben Sandra en ben een specialist op dit vakgebied. Je kunt mij bereiken via onderstaande gegevens of via de chat.

040 2972 770 sandra.donkers@sbo.nl

Productaanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van vakgebied Learning

Onze privacy-policy