Congressen, opleidingen en cursussen over milieu en RO

SBO biedt een uitgebreid aanbod aan congressen, opleidingen en cursussen binnen het vakgebied milieu en ruimtelijke ordening, zodat jij op de hoogte kan blijven van de laatste trends en ontwikkelingen. Je denkt hierbij bijvoorbeeld aan congressen, opleidingen en cursussen op het gebied van natuurwetten, water, omgevingsrecht, milieurecht en afval.

Onze congressen, opleidingen en cursussen over milieu en ruimtelijke ordening

Het vakgebied milieu en ruimtelijke ordening is een breed vakgebied dat zich razendsnel ontwikkeld. Het is dan ook nodig om goed op de hoogte te blijven over de wet- en regelgeving binnen dit vakgebied. Je doet dit bijvoorbeeld door onze congressen, opleidingen en cursussen binnen milieu en ruimtelijke ordening te volgen, zoals de opleiding milieu in de omgevingswet of de cursus natuurwet en –regelgeving in de praktijk.

Meld je aan voor een opleiding

Wil jij jouw kennis op het gebied van milieu en ruimtelijke ordening verbreden met een van onze congressen, opleidingen of cursussen? Schrijf je dan direct in voor een opleiding naar wens en doe waardevolle nieuwe informatie en praktische handvaten op!

Persoonlijk opleidingsadvies nodig?

Wil je meer inhoudelijke informatie? 
Neem vrijblijvend contact op met mij.

040 - 2 972 751 mariska.korewijk@sbo.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van vakgebied Milieu & RO

Onze privacy-policy