Mobile Healthcare Congres & iZone

3 events | 1 dag | 1 locatie

  • Mobile Healthcare: het grootste BeNeLux congres over mhealth waar jaarlijks ruim 1200 spelers uit de mHealth value chain elkaar ontmoeten.
  • Data Driven Healthcare: hoe kunnen we de zorg verbeteren d.m.v. Big Data?
  • OuderenzorgTECH: over de transitie die gaande is in de ouderenzorg

Meer informatie over alle events op: www.mobilehealthcare.nl

Mobile Healthcare

mHealth: zorgdiensten en zorginformatie via een mobiel apparaat om de kwaliteit, doelmatigheid en toegankelijkheid van de gezondheidszorg te verbeteren. De toenemende vraag naar zorg-op-maat en de roep om meer patiënt empowerment vragen om structurele paradigma verschuivingen in de zorg. Toch zijn er ook barrières die opschaling in de weg staan. O.a. financiering, wet- en regelgeving, cultuur en draagvlak bij zorgvrager en medische professionals, uniformering en standaardisatie.

Het Mobile Healthcare event biedt u een overzicht van best-practices van mHealth implementaties, visies en strategieën en het brengt de belangrijkste spelers uit de mHealth value chain bij elkaar. Tijdens het congres wordt besproken hoe we de barrières slechten en met welke oplossingen, voor een doorbraak in mHealth! U hoort van dé experts alles over de kansen van mobile in de zorg en de talrijke ontwikkelingen en oplossingen.

Meer informatie op: www.mobilehealthcare.nl


Data Driven Healthcare

Data krijgt een steeds belangrijker plaats in onze gezondheidszorg. Er is steeds meer data en er zijn steeds meer databronnen beschikbaar. Door deze op de juiste manier toe te passen, aan elkaar te koppelen, kan de informatie hieruit omgezet worden in het verrijken van kennis rondom de patiënten zorg, onderzoek, onderwijs en bedrijfsvoering in de zorg. Zodat de zorg efficiënter, meer op maat, met minder fouten en daardoor goedkoper kan worden geleverd.

Meer informatie op: www.datadrivenhealthcare.nl


OuderenzorgTECH

Er is een transitie noodzakelijk om de ouderenzorg betaalbaar, bereikbaar en van hoge kwaliteit te houden. Nieuwe technologieën zoals beeldschermzorg, monitoring op afstand en zelfdiagnose kunnen de samenwerking tussen de oudere/patiënt thuis en de eerste, tweede en derdelijns zorg optimaliseren. ICT-innovaties bieden een oplossing voor het behalen van een optimale workflow en het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Door deze innovaties kan zelfs de ziekenhuiszorg meer verschuiven naar de mensen thuis. Zodat onze ouderen meer zelfredzaam, zelfstandig en comfortabel kunnen leven, thuis en in verpleegtehuizen. Nu en in de toekomst.

Meer informatie op: www.ouderenzorgtech.nl

 

Bekijk het volledige programma op: www.mobilehealthcare.nl

Bekijk alle sprekersinformatie op: www.mobilehealthcare.nl

Datum & locatie

19 november 2020

Media Plaza & Super Nova
Jaarbeurs, Entree Oost
Croeselaan 6
3251 CA Utrecht
Routebeschrijving

Meer informatie op: www.mobilehealthcare.nl 


Inschrijven

Gratis toegankelijk voor bestuurders, C-Level, directie, management, projectleiders van zorginstellingen (cure, care of GGZ), huisartsen en tweedelijns zorgartsen

Aanmelden via www.mobilehealthcare.nl 

 


Via onderstaande knop kun je veilig, eenvoudig en snel inschrijven voor dit congres. Verzeker jezelf van deelname door op de onderstaande button te klikken.

 

Leg je deelname vast!
Mobile Healthcare Congres & iZone inschrijven
Inlogcode:

Algemene Informatie

Type: Congres
Prijs: €0,- excl. btw
Datum: 19 november 2020
Locatie: Media Plaza, Jaarbeurs - Utrecht

Relevant aanbod

5 Okt

Opleiding eHealth

Van de makers van Mobile Healthcare congres: de 5-daagse opleiding eHealth! Leer in slechts 5 dagen hoe je eHealth succesvol implementeert in jouw organisatie. Lees meer
Type: 5-daagse opleiding | | Lokatie:BCN Utrecht CS

Alle events