Mobile Healthcare Congres & iZone

  • Mobile Healthcare: het grootste BeNeLux congres over mhealth waar jaarlijks ruim 1200 spelers uit de mHealth value chain elkaar ontmoeten.

Meer informatie over alle events op: www.mobilehealthcare.nl

Mobile Healthcare

mHealth: zorgdiensten en zorginformatie via een mobiel apparaat om de kwaliteit, doelmatigheid en toegankelijkheid van de gezondheidszorg te verbeteren. De toenemende vraag naar zorg-op-maat en de roep om meer patiënt empowerment vragen om structurele paradigma verschuivingen in de zorg. Toch zijn er ook barrières die opschaling in de weg staan. O.a. financiering, wet- en regelgeving, cultuur en draagvlak bij zorgvrager en medische professionals, uniformering en standaardisatie.

Het Mobile Healthcare event biedt jou een overzicht van best-practices van mHealth implementaties, visies en strategieën en het brengt de belangrijkste spelers uit de mHealth value chain bij elkaar. Tijdens het congres wordt besproken hoe we de barrières slechten en met welke oplossingen, voor een doorbraak in mHealth! Je hoort van dé experts alles over de kansen van mobile in de zorg en de talrijke ontwikkelingen en oplossingen.

Meer informatie op: www.mobilehealthcare.nl

 

Bekijk het volledige programma op: www.mobilehealthcare.nl

Bekijk alle sprekersinformatie op: www.mobilehealthcare.nl

Datum & locatie

18 november 2020

Live vanaf diverse locaties in Nederland

Meer informatie op: www.mobilehealthcare.nl 


Inschrijven

Gratis toegankelijk voor bestuurders, C-Level, directie, management, projectleiders van zorginstellingen (cure, care of GGZ), huisartsen en tweedelijns zorgartsen

Aanmelden via www.mobilehealthcare.nl 

 


Via onderstaande knop kun je veilig, eenvoudig en snel inschrijven voor dit congres. Verzeker jezelf van deelname door op de onderstaande button te klikken.

 

Leg je deelname vast!
Mobile Healthcare Congres & iZone inschrijven

Download de Brochure

Voor een compleet overzicht van het programma raden wij je aan om de brochure te downloaden. Ter informatie: Mobile Healthcare Congres & iZone start op 18 november 2020 in Live vanaf diverse locaties in Nederland!

Heb je een vraag? Neem voor meer informatie contact op met:

Wil je, naast dit event, ook op de hoogte blijven van onze praktische werktips, events en opleidingen op je vakgebied?

Onze privacy-policy

Inlogcode:

Algemene Informatie

Type: Congres
Prijs: €0,- excl. btw
Datum: 18 november 2020
Locatie: Live vanaf diverse locaties in Nederland

Relevant aanbod

19 Nov
Type: Congres | | Lokatie:Beatrix Theater Utrecht

Alle events