Congressen, opleidingen en cursussen binnen bouw, vastgoed en gebiedsontwikkeling 

Hoor de laatste actualiteiten en ontwikkelingen binnen de bouw, vastgoed en gebiedsontwikkeling op onze congressen, of kies voor diepgang en volg onze cursussen of opleidingen op managementniveau. Schrijf je in voor een cursus, congres of opleiding die jouw interesse wekt en vergroot jouw kennis binnen het vakgebied bouw, vastgoed en gebiedsontwikkeling!

Leer over bouw, vastgoed en gebiedsontwikkeling met onze congressen, opleidingen en cursussen

Bouw, vastgoed en gebiedsontwikkeling is een actueel onderwerp, er is namelijk veel vraag naar betaalbare woningen. Het is dan ook goed om op de hoogte te blijven van het vastgoedrecht of vergunningverlening in de bouw. Onze congressen, opleidingen en cursussen op managementniveau binnen het vakgebied bouw, vastgoed en gebiedsontwikkeling voorzien jou van theoretische kennis, maar blijven te allen tijde dicht bij de praktijk. Je krijgt zo praktische handvaten die direct toepasbaar zijn in jouw organisatie.

Stel een opleiding op maat samen

Wil jij jouw medewerkers tegelijkertijd op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen de bouw, vastgoed en gebiedsontwikkeling en de gevolgen voor jouw organisatie? Kies dan voor maatwerk met incompany, waarbij de docenten van SBO direct ingaan op jouw specifieke informatiebehoeften. 

Persoonlijk opleidingsadvies nodig?

Wil je meer inhoudelijke informatie? 
Neem vrijblijvend contact op met mij.

040 - 2 972 751 mariska.korewijk@sbo.nl

Productaanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van vakgebied Vastgoed & Infra

Onze privacy-policy