Securitymanagement bij gemeente Rotterdam

De teamleiders van de gemeente Rotterdam hebben dankzij de bedrijfsopleiding Securitymanagement hun kennis omtrent veiligheid vergroot. Zij vinden de opleiding dan ook écht een meerwaarde voor de moderne beveiliger: “Iedereen binnen het vak veiligheid zou zo’n opleiding moeten doorlopen.”

Rekencoördinator bij Trivium

De bedrijfsopleiding Rekencoördinator heeft de deelnemers van Trivium geleerd om anders om te gaan met de rekenmethode, om zo de kwaliteit van het rekenonderwijs te verbeteren. “Efficiënt en praktijkgericht, goed toepasbaar en uitvoerbaar in een drukke baan in het onderwijs.”

Omgevingswet bij Rijksvastgoedbedrijf

De Incompany-training Milieu in de Omgevingswet heeft het Rijksvastgoedbedrijf handvatten gegeven om praktisch mee aan de slag te gaan, omdat de vertaalslag is gemaakt naar hun eigen praktijk. “De opleiding is zeer compleet, breed, informatief en interessant.”

Beleidsmedewerker OOV bij Gemeente Opmeer

De opleiding Beleidsmedewerker Openbare Orde en Veiligheid is voor de Gemeente Opmeer een groot succes: “Ik ben vooral te spreken over de handige praktische handvaten en de inspirerende gastdocenten die je uitstekend vanuit de praktijk kunnen adviseren.”

Gedragsexpert bij BC Broekhin

De Incompany-training Gedragsexpert heeft het kennisniveau over gedrag en handelen in de klas verbeterd, daarom kunnen zij nu omgaan met bijzonder gedrag en de behoeftes van leerlingen: “Mijn verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen, ik heb veel meer geleerd!” 

Jaaropleiding Integrale Aanpak Ondermijning

De Jaaropleiding Integrale Aanpak Ondermijning biedt een breed perspectief: “De opleiding bestaat grotendeels uit specialisten die vanuit hun expertise ondermijning belichten en toelichten. Dat is interessant en overal zitten elementen in die vertaalbaar zijn naar mijn werkveld.”

Startende leraren bij ROC Kop van Noord-Holland

Scholen ontvangen NPO-gelden om de achterstanden die zijn opgelopen tijdens de coronacrisis te herstellen. Hoe zet je dit budget effectief in om studenten te ondersteunen en motiveren? Miriam Coevert investeerde in een training op maat voor meerdere MBO-teams.