Opleidingen Openbare Orde en Veiligheid

De opleidingen en cursussen op het gebied van Openbare Orde en Veiligheid houden zich onder meer bezig met veiligheidsbeleid en veiligheidswetgeving. Onze opleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor medewerkers van gemeenten, Rijk en provinciale overheden, politie, openbaar ministerie en lokale/regionale samenwerkingsverbanden.

Wet- en regelgeving Openbare Orde en Veiligheid

6-daagse opleiding | start 9 maart 2023

Je krijgt een compleet overzicht van de belangrijkste wetswijzigingen! In 6 dagen worden 13 wetten behandeld waarna je ze in de praktijk correct weet toe te passen.

Meer informatie
Beleidsmedewerker Openbare Orde en Veiligheid

6-daagse opleiding | start 13 oktober 2022

Samen met jouw veiligheidspartners moet je komen tot een goed lokaal integraal veiligheidsbeleid. Ben je goed voorbereid om deze taak op je te nemen?

Meer informatie
Masterclasstour Openbare Orde en Veiligheid

10 thema's | start 19 mei 2022 | modulair te volgen!

Het is lang niet altijd mogelijk om de focus te hebben op alle veiligheidsthema’s. Met deze masterclasses bespaar je tijd én focus je op de uitdagingen in jouw praktijk.

Meer informatie
Aanpak jeugdcriminaliteit en jeugdgroepen

5-daagse opleiding | start 3 november 2022

Je leert de eerste signalen naar crimineel gedrag herkennen en samen met je ketenpartners tot een preventieve integrale aanpak komen.

Meer informatie

Vergeet niet te profiteren van de combi-korting!

Bij het volgen van meerdere opleidingen door jou en/of je collega hebben wij een interessante combi-korting! Neem hiervoor contact op met onze opleidingadviseur:

Tonnie van Zanten | 040 - 2 972 780